MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Portfel
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
……...
Wysyłałam Ci wątek, w którym wyraźnie były napisane kroki co robić gdy nie dostaniesz zamówionej usługi, ale widzę, że nie zrozumiałeś. Informację wysyłasz te na MAILA - MINESERWER@ZARABIAM.COM.
(15-May-2020 17:17:03)avocadocat napisał(a): [ -> ]Wysyłałam Ci wątek, w którym wyraźnie były napisane kroki co robić gdy nie dostaniesz zamówionej usługi, ale widzę, że nie zrozumiałeś. Informację wysyłasz te na MAILA - MINESERWER@ZARABIAM.COM.

dobra już sram na ten portfel 2 tyg dawno minely a doładowania i tak nie ma ,jak wiecie ze jest problem z metoda płatności to ja usuńcie albo naprawcie tyle mam do powiedzenia więcej po prostu nie kupie żadnej dodatkowej usługi na tym serwerze siema!
(15-May-2020 18:22:58)Kalafiorek60 napisał(a): [ -> ]
(15-May-2020 17:17:03)avocadocat napisał(a): [ -> ]Wysyłałam Ci wątek, w którym wyraźnie były napisane kroki co robić gdy nie dostaniesz zamówionej usługi, ale widzę, że nie zrozumiałeś. Informację wysyłasz te na MAILA - MINESERWER@ZARABIAM.COM.

dobra już sram na ten portfel 2 tyg dawno minely a doładowania i tak nie ma ,jak wiecie ze jest problem z metoda płatności to ja usuńcie albo naprawcie tyle mam do powiedzenia więcej po prostu nie kupie żadnej dodatkowej usługi na tym serwerze siema!

Nikt ci nie kazał niczego kupować, a tym bardziej przychodzić na forum żeby w taki sposób się zachowywać.

[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie