MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:DonSimon
[b]Czy byłeś kiedyś karany?:Tak
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Bo dostałem nie słusznego bana bo to nie było obraźliwe dla jego rodzica rozmawiałem z nim na ts3 i się śmialiśmy z tego i mogę dostać za to muta na 30dni
[b]Treść Bana: Wulgaryzmy/Obraza/Brak Kultury/Recydywy
[b]Osoba banująca:Kubaa
[b]Serwer:Minefox.pl
Cześć,
Nie rozumiem po co piszesz prośbę o UB, skoro wczoraj rozmawialiśmy na TS'ie i skróciłem Ci karę.
No, ale okej - zacznijmy od początku.

Cytat:Bo dostałem nie słusznego bana

Ban jest w stu procentach słuszny, obrażałeś rodzica gracza na chacie publicznym. Dodam, iż kilka dni wcześniej dostałeś mute od jednego z pomocników za dokładnie to samo, czyli obrazę rodzica. Więc nadal nie rozumiem, dlaczego uważasz, że ban jest niesłuszny.

Cytat:to nie było obraźliwe dla jego rodzica rozmawiałem z nim na ts3 i się śmialiśmy z tego

W takim razie mogłeś mu to powiedzieć na TS'ie zamiast pisać na PUBLICZNYM chacie.

Cytat:mogę dostać za to muta na 30dni

Nie, kare i tak Ci skróciłem, więc kolejny raz zmieniać jej nie będę. Może przez ten czas przemyślisz swoje zachowanie i zaczniesz przestrzegać regulaminu.
Dodam, że bana nie dostałeś za ten jeden tekst, tylko za całą Twoją egzystencję na serwerze (sama historia kar jest dosyć ciekawa).

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie