MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Tyrael
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam przychodze z pytaniem o helm tyraela.
Ostatnio zmienilem klase na strzelca, i myslalem o "najlepszym" luku w grze i wywnioskowalem, ze prawdopodobnie jest to Boski Luk Aniolow lub Boski Luk Edena oczywiscie na 90lvl.

I moje pytanie jest proste : Czy jak ulepsze jako strzelec dany luk na infinitke, to czy moglbym w pozniejszym czasie uzyc go do stworzenie Helmu Tyraela?

Z gory dzieki za odpowiedz Smile
(13-May-2020 21:49:17)Ansymon napisał(a): [ -> ]Witam przychodze z pytaniem o helm tyraela.
Ostatnio zmienilem klase na strzelca, i myslalem o "najlepszym" luku w grze i wywnioskowalem, ze prawdopodobnie jest to Boski Luk Aniolow lub Boski Luk Edena oczywiscie na 90lvl.

I moje pytanie jest proste : Czy jak ulepsze jako strzelec dany luk na infinitke, to czy moglbym w pozniejszym czasie uzyc go do stworzenie Helmu Tyraela?

Z gory dzieki za odpowiedz Smile

Z tego co wiem to NIE da sie ulepszyc tych lukow na infinity. Moja propozycja jest mozliwosc ulepszenia tylko lukow na 90 lvl przez to tracimy mozliwosc zrobienia Helmu Tyraela a zyskujemy najlepszy luk w grze Tongue
Do zamkniecia
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie