prosze by przyjrzeć sie sprawie ostatnich włamań zgłaszanych przez graczy survival , ponieważ to nie jest jednostokowa sprawa , a co najmniej 10 osób zostało juz okradzionych.
przypuszczam że powodem może być lobby/bungeecord które ma ostatnio spore lagi.
to jest kilka kont na które ktoś sie włamał
JaramSQN
MisiekFighter
Kalafior_Hotdog_
sebula8
JeyVu
Tomeo320
xd wyciek byl po prostu i tyle
Bc od długich miesięcy żadnych lagow nie miało wiec jakieś teorie z sufitu wymyślasz, szczególnie ze pod bc został kupiony całkowicie osobny dedyk. Co do kont gdyby dało się wchodzić na czyjekolwiek konta to w pierwszej kolejności byłyby to konta administracji...
Najpewniej gdzieś używali tych samych haseł co u nas i jakiś z tych serwerów miał albo wyciek albo sama ekipa która go prowadziła dopuściła się włamań choć to tez tylko przypuszczenia.
mi sie wlamali na konto hoc haslo miałem z 20 znakow oto moje haslo ewfreewhw4t42yjytter fajne wycieki z serwerka macie i nie klam ze nie ma wyciekow bo to nie mozliwe zeby tyle osób straciło konta. NIck Boraad
skoro sa wycieki to czemu nam sie nikt nie wlamal albo graczom z topki? jak chcesz szerzyc herezje zmien serwer, bo takie zalosne teksty w niczym ci tu nie pomoga, odpowiedz i sugestie otrzymales we wczesniejszym wpisie, jesli masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to nie jestem w stanie ci bardziej pomoc.