MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] xNoternus
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: xNoternus

Czy byłeś kiedyś karany?: nie (chyba, że liczymy mute, to dostałem jednego na 10 minut)

Dlaczego chcesz dostać unbana: Czuje, że niesłusznie otrzymałem bana, ponieważ domyślam się, że dostałem go za "akcję" która się działa wczoraj (12-05-2020), ponieważ zebraliśmy się w kilka osób w kopalni (na Real Life) i zaczęliśmy jako Górnicy kopać tutejszy kamień. A, że serwer nie wytrzymuje jeżeli ktoś kopie w kopalni i TPS'y natychmiastowo spadają i serwer zaczyna "lagować". I otrzymać bana za kopanie sobie w kopalni tak jak każdy mógłby wtedy kopać i kopało kilka osób innych z nami i jakoś nie otrzymali bana. Jeszcze było takie coś, że na spawnie było pełno położonych pojazdów ale myślę, że otrzymanie za to bana jak nie postawiłem nawet 3 pojazdów to głupota (każdy ma prawo postawić sobie swój osobisty pojazd który nie miał na celu "zlagować" serwera). I jeszcze dlaczego chciałbym dostać unbana, ponieważ aktualnie trwają bety Real Life 4.0 i myślę im więcej osób pomoże z tą edycją Real Life'a tym nie będzie takich samych błędów jak na 3.0. Smile
(Jeszcze mogą potwierdzić osoby typu _apollogizess, _xLadyX_ że kopało więcej osób też tam)

Treść Bana: "celowe dzialania na szkode trybu"

Osoba banująca: SzybkiBanan

Serwer: MineSerwer
Kpisz sobie?

mam zacytować?
"aktualnie jestem zajęty wypierdalaniem serwa"

po tym odwołaniu rozważam dodanie ci czystki konta za szczyt bezczelności i głupoty, co prawdopodobnie będzie miało miejsce.
w pełni odrzucone.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie