MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Witam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:nine
[b]Czy byłeś kiedyś karany?:Tak za reklomawanie innego serwera ok 4 lata temu
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Wchodze na serwer, a tam ban? Dlaczego? Jak? Ban za nic! Czy jest możliwość sprawdzenia IP ostatniego logowania? Na jakim trybie dostałem bana? Myśle o dobrym rozpatrzeniu oraz o uniewinnieniu się. Podejrzewam też że ktoś mógł się włamać na moje konto i używać cheatów!
[b]Treść Bana:Cheaty (Perm)
[b]Osoba banująca:Twarkowsky
[b]Serwer:mineserwer.pl
chodze na serwer, a tam ban? Dlaczego? Jak? Ban za nic! Czy jest możliwość sprawdzenia IP ostatniego logowania? Na jakim trybie dostałem bana? Myśle o dobrym rozpatrzeniu oraz o uniewinnieniu się. Podejrzewam też że ktoś mógł się włamać na moje konto i używać cheatów!

<3 "Ban za nic"
Cheatowałeś na UltraPvP więc dostałeś perma, a jeśli to rzekomy "włam" no to cóż jedyną pomocą jaką możesz otrzymać to http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami
To czy komu dałeś hasło, czy ustawiłeś je za słabe to już nie nasza wina. Informacje co chwile na lobby są aby ustawiać silne hasła i przede wszystkim nikomu ich nie dawać.

Cytat:Osoba banująca:Twarkowsky

Hm. Chyba jest duża różnica miedzy nickiem Trawsonek.

Prośba o odbanowanie odrzucona.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie