No i takie zgłoszenia to ja w pełni rozumiem! Szacun za rozpiskę.
Co do prac:
Rolnik - mój błąd, nie zbieracie plonów tylko siano. Poprawię dziś opis
Śmieciarz - do sprawdzenia
Pracownik fabryki - do sprawdzenia
Ratownik - luz dodam żeby można było pobierać u niego pracę
Grzybiarz - zbieracie w lesie obok komendy policyjnej (przystanek POLICJA I LAS) - tam też działa praca myśliwego
Mechanik - co konkretnie nie działa?
Pracownik portowy - tutaj po prostu zbieracie materiały ze skrzynek umieszczonych w portowych kontenerach (muszę dodać wam więcej tych miejsc tam)
Ogólnie z odczytywaniem prac - postaram się dziś dodać komendę /info pozwalającą odczytać wam dokładne opisy każdej pracy
Lokale - przelecę jutro te regiony i dostaniecie
Co do banków tutaj nie mam pojęcia jaka może być przyczyna problemów nie mniej jednak porada jest taka byście odpuścili sobie przelewanie tam dużych pieniędzy. W ciągu kolejnych dni postaram się zweryfikować problem dogłębniej.
Kwestia balansu prac - podbudowałem ilość zdobywanych pieniędzy u Kuriera oraz Ratownika - po restarcie serwera będzie śmigać. Temat balansu zostawiam również jako otwartą część tego tematu do dyskusji przez każdego kto ma chociaż odrobinę rozsądku przy tym.
Działki nie są do zajmowania - pisałem w poprzednim poście.
Ślub - sprawdzę potem uprawnienia, chyba że są konkretniejsze komunikaty to piszcie śmiało.
Lotto wyłączyłem celowo. Jutro najpewniej wprowadzę poprawkę i będzie działać ponownie.
Na koniec - firmy. Z tym tematem trzeba trochę poczekać ponieważ ich koncepcja nie jest w 100% zakończona. Zarabianie powinno wam działać (/firma info i tam powinniście mieć stan konta firmy), nie mniej jednak nie da się tego wypłacać i mam tego świadomość. W najbliższych dniach poświęcę sobie jeden z nich by zwiększyć możliwości sprzedaży u handlarza oraz dodać wypłacanie firmom (co 15 minut wypłata sporego procentu zdobytej gotówki firmowej, natomiast do zarabiania na bieżąco będę musiał opracować kilka koncepcji).
Prawdopodobnie wzrośnie też cena założenia firmy (najpewniej do miliona) i spadnie poziom zarobkowania każdej pracy na początkowych levelach. Uwierzcie mi lub nie, ale firmy przy dużej liczbie osób w jej udziale na ten moment w 100% mogłyby pozyskiwać pieniądze nieporównywalne do żadnej innej pracy, dlatego trzeba też trochę zwiększyć poziom ich znaczenia i najpewniej trochę pojadę po cenach u handlarza żeby nie było to przesadzone.
Dzięki za zgłoszenia. Tak jak zapisałem - część zrobię dziś, inną część jutro, a pozostałe w kolejnych dniach, tak by nie kłóciło się to z moim nakładem szkolnej pracy (mamy maj więc... zaraz koniec roku szkolnego, a to nie sprzyja zbytnio dużemu wkładowi czasu w minecrafta). Też miejcie na uwadze że mam na głowie inne tryby typu BrutalLife, UltraPvP czy KitPvP (tutaj trawnik czeka aż znajdę dla niego w końcu kilka dni na intensywną robotę) a także i inne projekty, do których ekipa chce mnie rezerwować więc... jakoś muszę to rozdzielić