Wyłączanie portalu nie ma sensu. Podlatuje sobie archanioł, bierze 8 klocków, daje 8 wojownikom i już po zabawie. Powinno być 1 wyłączenie na 1 blok, bo dropnac endermana to cud nad cudami a portal jest aktywny jakąś sekundę.
zmiany powinny zajść ogólnie w systemie funkcjonowania portalu, a nie tylko wyłączania go.
ok i co jak bloki sie skoncza? enderman wlaczy portal i nigdy juz go nie zamkniesz.
choc jeszcze w polowie sensowne bylby kasowanie blokou przy zamykaniu dla wojownikow i otwieraniu przez endermana (aby tylko raz na wybor klasy mogl skorzystac z otwarcia). Jesli tak to zrobic to potwierdzcie a zaczne pisac zmiany, jesli inaczej to dyskutujcie sobie.
Takie coś mogłoby być, wojownicy powinni myśleć kiedy zamknąć portal (żeby warlock się nie regenerował itd), a nie zamykać kiedy popadnie.
Jestem za. Chociaż trafić endermana to jest jak gra na loterii, ba jeszcze, aby ktoś ogarnięty go trafił. Może by tak zwiększyć szansę na wylosowanie go?
Jak już jesteśmy przy dropieniu, to ile do jasnej szans jest na Kostuche nie ze zdrajcy???
(12-May-2020 09:53:37)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Jak już jesteśmy przy dropieniu, to ile do jasnej szans jest na Kostuche nie ze zdrajcy???
2% bodajże
No nie wiem, endermanow już trochę nadropilem a jest na niego 5% a kostuchy poza zdrajcą jeszcze w życiu nie widziałem.
Ja widziałem raz jak ziomek co został zdrajcą na moich oczach i to właśnie kostuchą, ale był średnio ogarnięty i padł
Najlepiej żeby wogóle portalu nie dało się wyłączyć, wtedy jednym warlockiem będzie można wszystkich wojowników zabić