MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga JasioK0 możliwy dos
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: HappySticc
Nicki osób posądzonych: JasioK0
Najdokładniejsza data zdarzenia: około 15:03
Opis zdarzenia: Pomiędzy mną a JasioK0 doszło to ostrej wymiany słów po czym JasioK0 wyszedł, po momencie jego wyjścia mój internet strasznie zwolniło powodując wiele wyrzuceń (sprawdz logi), chciałbym żeby jego adres ip został sprawdzony z tym który znajduje sie w moich logach rutera. odrazu dodaje - nie chce mi sie iść z tym na policje, Dosowanie i Ddosowanie jest nielegalne na terenie polski i większości krajów jednak nie mam ochoty chodzić po posterunkach 10 razy żeby w rezultacie dostać odpowiedź: mamy ważniejsze rzeczy do roboty co nie mija sie z prawdą
Dowody: moge dołączyć logi rutera i mojego klienta za prośbą administratora (Prywatna Wiadomość)
Sugerowany wymiar kary: sprawdzenie adresu gracza -> ukaranie w przypadku potwierdzenia zbieżności adresów
Serwer: MF
notatka: Nie licze na szybkie rozwiązanie sprawy ani jej rozwiązanie, nie jest to w żadnym wypadku wasza sprawa tylko czysto moja a tego gracza jeżeli już.
Czemu osądzam JasioK0? gdyż około 15:00 po ustawce nastąpiła wymiana słów pomiedzy nami i jako jedyny w moich oczach to on byłby osobą zdolną do tego żeby to zrobić.
To tyle z mojej strony czekam na wypowiedź JasioK0 lub Administratora.
Takie sprawy załatwia się prawnie...

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie