MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Za dużo bossów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na minefox jest tak dużo bossów, że nie ma co grać, powyżej 10 bossów to za dużo jak dla mnie :/
Myślę, że powinien być jakiś limit.
To nie lepiej dać że co 2 godz można brać bossy ?
Banan wspominał, że niedługo włączy cooldown póki co jest wyłączony pozostaje cierpliwość Smile
A większość graczy VIP to se stwierdziło ŻE SOJA SE ZROBI jako bossowie (GetOut) , (Szymii) i nie zabija nic tylko se stoi ;-;
Sojusze póki co nie są zabronione
(11-May-2020 18:15:14)entity_seven napisał(a): [ -> ]Sojusze póki co nie są zabronione

[MS]Tak i własnie to jest to, ze sporo bossow co rundę jest to jeszcze dobrać sojusz z innymi bossami i patrzeć tylko na siebie, nie myslac o innych graczach, którzy też chcieliby sobie pograć. Wlasnie przez takie samolubne myslenie spora czesc graczy odchodzi z trybu. Ile to mozna jak taki woj wezmie sojusz z bossem i stoi cala gre w jednym miejscu , a zwykle potwory próbuja ugrać.

Sam brałem sojusze jako boss i żałuje owej decyzji.

Pozdrawiam.
Cooldown powinien być od wybierania bossów, bo i tak z tych co biorą bossów, mają ich prawie wszystkich.
no i wkrotce beda cooldowny i dla woj i dla potw o czym doskonale wszyscy wiedza wiec watek mija sie z celem.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie