MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nq
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Było miło, ale się skończyło.
Odchodzę z powodu niektórych osób, między innymi dlatego, że pewne osoby ujawniały publicznie moje dane osobowe.
Narka.

PS. Przy okazji admini mogą odrejestrować moje konto, bo nie wiem, jak się to robi.
Bywaj ;_;

Coraz więcej normalnych ludzi odchodzi... jest za to więcej idiotów .-.

[][][][][][][][][][]
[] I tak wrócisz []
[][][][][][][][][][]
Nie zapominaj, że sam udostępniłeś te dane na zakończenie roku szkolnego... Nie miej więc pretensji do innych że to wykorzystują.
Napisz do któregoś z Adminów na PW żeby Ci zrobili to o co prosisz.
Nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Sad
Tylko, że ja moje dane w Internecie mogę udostępniać, a inni bez mojej zgody nie mogą. Ciekawe, jak ty byś się czuł, gdyby ciągle ktoś ci spalił na wd twoje imię i nazwisko. To był mój a last post. Bye.
Sam sobie jesteś winny. Pesel, adres zamieszkania...Ciekawe ile osób ma nadal Twoje świadectwo, bo jakoś nie było Ci wtedy spieszno do jego usunięcia. Widocznie po tym dopiero nauczyłeś się co to "prywatność w sieci".
Aha
Tak średnio cię lubiłem
Nawet czasami z pogardą patrzyłem na ciebie
I chyba nawet nie będzie mi cię szko...
To ja lepiej powiem tylko "Pa" ._.
Bywaj!
Żegnaj Sad

Wysłane z ICarrot za pomocą uszek :3
Nadal na dysku mam twoje świadectwo hehe xd
Bywaj ! Nie trzeba było chwalić się świadectwem, chociaż na FB Kalisa sam pisałeś posty i podawałeś nick.
Stron: 1 2
Przekierowanie