MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Poradnik] Kradzież konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam
Wiele graczy skarży się za kradzież kont więc Zaczynajmy !
[P] - Pytanie

[O] - Odpowiedź

[P] - Ktoś mi podaje IP serwera na msg Co mam zrobić ?

[O] - Nie wchodź na ten serwer gracz który steruje serwerem może podejrzeć twoje hasło !

[P] - Mam SS's Co mam zrobić

[O] - Daj ss's na Forum

[P] - Ktoś zmienił mi Hasło

[O] - Nie wchodziłeś na innego serwa a może podawałeś koledze ?

[P] - Zmienił ktoś mi Hasło nie podawałem koledze ani nie wchodziłem na inne serwery

[O] - Oszust jest na twoim koncie Daj dowód że to twoje konto [Czym więcej dowodów tym większa szansa że odzyskasz konto ! ]

Temat nie jest mojego autorstwa
Ładny poradnik leci diax.
@Ref
Zero informacji nt. wirusów, zero informacji jak odzyskać konto...
Nic
Z tego
nie zrozumiałem
Hehe a ja myślałem że tu napiszesz jak zaje**ć konto XD
Trochę słaby...

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
A keyloggery? Jak ktoś podeśle dostajesz informacje na e-maila kto gdzie napisał jakieś słowo przykład: javaw.exe /l yyy

Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk
Moje porady
-Nie używaj ByZyczu bo jest beznadziejny
To nie wina by Życzu. Konto okraść mogą z wielu powodów. W sensie w tym poradniku najbardziej zwrócono uwagę na wchodzenie na inne serwery, jest taka możliwość, że podejrzą Twoje hasło, ale jest również wiele innych np: Nie koniecznie musiałeś podawać hasło koledze, wystarczy, że Twoje hasło będzie krótkie albo w miarę łatwe. Z własnego doświadczenia wiem, że ludzie dają sobie hasła np: lolo, lolo123, 1234,12345, 123456, lub swoj nick czy Imie. Takie hasło zgadnąć nie jest trudno. A Co do odzyskania to jedynie do Administratora, ukazać dowód własności i powinien pomóc.
Pozdrawiam WikiKCGrześ Smile
Whuuuu nic z tego poradnika nie zrozumialem PSmith to nie wina zyczu. Sam z niego korzystam i jakos hasla mi nie ukradli :>
Stron: 1 2 3
Przekierowanie