MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Banicja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dostałem banicje na ts od matiego bo laska660 " spłakała " się jak to mówiąc, lecz ja złego nic nie zrobiłem na avatar ustawiłem se ZDJ, niby jej i na sek i usunąłem nie kazałem nikomu patrzeć wiec nic moim zdaniem się nie stało, a za to że "Jej" udostępniłem zdj na sekundkę to przepraszam... I sam osobiście bym ją przeprosił, ale nie odpisuje... Oczywiście to zdjęcie ktoś mi podesłał z ts'a, skąd miałem wiedzieć, że to jej prawdziwe zdj... Wiem, że jest RODO i tak dalej lecz ja to na sekundke wstawiłem i usunąłem...

Jeśli to widzisz laska660 to sorki Smile mega. Bo sam wiem jak ja bym się czuł jak ty byś wstawiła moje zdj Wink
1. Nie ustawiłeś tego raz a dwa razy. Pierwszy raz dostałem screena jak masz to zdjęcia, a drugi raz sam widziałem jak je ustawiłeś.
2. Nie ważne na ile, udostępniłeś osobisty wizerunek jakieś osoby, a to w regulaminie jest zabronione.
3. Jesteś recydywistą, banowałem cię już za takie coś jak: Obraza administracji czy Wulgaryzmy.

To, że nikomu nie mówiłeś, że ma nie patrzeć nie znaczy, że nie mógł zobaczyć tego awatara.
A mówiąc, że laska660 " spłakała " się wygląda to tak jakbyś czuł się, że nic nie zrobiłeś i masz problem z tego względu, że złożyła skargę. To chyba normalne, nie każdy chce, aby udostępniano jego wizerunek w sieci.

[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie