Czesc
vort dostal nerfa przez co zadaje o 40% mniej obrazen i nie zabija na hita. Ja bym proponowal zmienienie tego na większy cooldown (może być nawet do 25 sek) i zbuffienie (mocne) luku wiary.Chodzi o to ze teraz tacy gracze jak ja którzy kupili vorta stracili glowne a przynajmniej jedne z najlepszych zrodel killi/lvl i w takiej sytuacji musimy kupować mlot Thora/ smoczy oddech żeby cos zabijac.
vortex z założenia służy do ucieczki czyli PPM, a LPM ten fireball to dodatek nie powinien też być główną bronią, jakoś osoby z vipem nie płaczą o to że mają o 1 prot mniej a na kalacie o 2

cieszcie się, że vortex w ogóle zalicza kille, bo kiedyś nie zaliczał.
(08-May-2020 19:09:26)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]vortex z założenia służy do ucieczki czyli PPM, a LPM ten fireball to dodatek nie powinien też być główną bronią, jakoś osoby z vipem nie płaczą o to że mają o 1 prot mniej a na kalacie o 2 
no jak go kupowałem to tak nie bylo
(08-May-2020 19:10:47)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]cieszcie się, że vortex w ogóle zalicza kille, bo kiedyś nie zaliczał.
i co z tego jak i tak to jest pare killi na kilka rund?
jak ja kupiłem wszecha miał prot 1, jak ktoś kupił vipa miał prot 2, argument słaby
kiedyś archanioł zabijał na hita wszystko dookoła
(08-May-2020 19:14:53)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]jak ja kupiłem wszecha miał prot 1, jak ktoś kupił vipa miał prot 2, argument słaby
kiedyś archanioł zabijał na hita wszystko dookoła
no dobra ale teraz ja skoro kupiłem vorta żeby killowac musze teraz kupować mlot? nie można by było zwiekszyc mu cooldowna albo znerfic ucieczke czy cos
I teraz vort to tak naprawdę wysoki podskok wszechmogącego bo fireballem nie zabije bo zaraz sprzątnie tego potwora drugi gościu a 5 sek cooldownu to nie dużo patrząc na to ze vort to boska bron która kosztuje 25 zl a wszecha można kupic tak naprawdę bez wydawania hajsu na gre
nie, ty nigdy nie miałeś killować mając vortex
vortex dalej jest dobry, mob dostanie kulą i wtedy jest na hita z miecza.
Vortex nie jest berłem, żeby zabijać na hita, bo jego głównym założeniem jest szybka ucieczka.
Jak miał kulę, która zabijała na hita i do tego zaliczała killa, to berło było zdatne dla większości a teraz z pewnością stanie się cenniejszym boskim, który nie raz uratuje życie.
równie dobrze ktoś może teraz skarżyć się, że kupił berło, które jest słabe w porównaniu do vortexa, albo łuk czy róg i inne boskie, jedne są do killowania, drugie są do innych czynności
Jezu, nie rozumiecie, że Vortex nie służy tylko do killi? Vortex też często ratuje życie bo masz skok na pół mapy co kilkanaście sekund. Nie porównujcie mi tego do wysokiego podskoku bo wysoki jest co 15s i 2 rundy jak wprowadzą cooldown a vort co rundę i 10s + fireball.