MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sugestia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich, mam pewną sugestię odnośnie wielkiego miecza śmierci, który posiada warlock, wiem, że ten boss i tak jest już op, ale chciałem podzielić się z wami moim pomysłem skill spowolnienia w mieczu pod ppm (lub też jako efekt nakładany przez miecz), uczyniłby walkę z nim jeszcze trudniejszą i uniemożliwiałby ucieczkę. To tylko pomysł, napiszcie czy ma jakiś sens.
Gram warlokiem od paru dni już i sądzę, że taki buff na mieczu byłby nie fair wobec graczy ponieważ i tak owy boss jest juz mocny.

Gracze bez vortexow czy wysokich podskoków będą totalnie bez szans.

Pozdrawiam,
A gdyby wprowadzić coś takiego, jak ma hulk na WD... Tzn. blokije możliwość użycia niektórych umiejętności przez kilka sekund. Nie zmieniłoby to zbytnio interakcji z graczami bez boskich (ci i tak nie mają czego używać), a spowodowałoby, że boscy gracze czuliby większy respekt w stosunku do tej profesji.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Cóż fakt, nie pomyślałem o graczach bez podskoku i vortexa.
Dzięki za opinię Smile
No wiesz, gracze bez boskich przedmiotów i tak mają prawie zerowe szanse zabicia czy choćby ucieczki przed warlockiem.
zadnego buffa nie dostranie, juz pare dni temu dostal +1 sharpa w jednym z mieczy i zwiekszony dmg dla skilla szal bitewny i to w zupelnosci wystarczajce.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie