MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Brak dowodów/nieporozumienie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: TibiskiRycerz
[b]Czy byłeś kiedyś karany?: Tak
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem bana podczas sprawdzania za modyfikacje kosza a miałem w nim dane do karty kredytowej oraz pliki bardzo prywatne i nie chciałem żeby ktokolwiek je widział, byłem sprawdzany przez teamviewer więc administrator mógł sobie w te pliki wejść i nagrywać obraz. Co więcej to administrator bez zapytania mnie o zgodę zaakceptował powiadomienie windows w którym bylo napisane, że zezwolenie na dostęp i modyfikacje tych plikow mogą sprawić ze komputer się mówiąc wprost i łopatologicznie zepsuje a w takim przypadku wątpię zeby ktos mi zaplacil za szkody. Swoją drogą moglibyście się zająć cheaterami którzy od początku edycji latają na vape, fluxie czy innych cheatach a nie na czyjeś polecenie na siłę doszukiwac sie u mnie winy gdy gram na blazingpacku.
[b]Treść Bana: Modyfikacje kosza/próba oszukania administracji
[b]Osoba banująca: LukaSio
[b]Serwer: Minefox.pl
Dobry wieczór,
administrator jest osobą zaufaną, która przechodzi proces rekrutacji i na pewno niepotrzebne mi są twoje dane do karty kredytowej gdyż na pewno nie masz 18 lat, bo tak mówiłeś. Modyfikacja kosza była dokładnie przed minutą zanim podałeś ID (a podawałeś je aż 10 minut). Nie mam pewności czy faktycznie przez ten czas instalowałeś teamviewer czy usuwaleś wspomagacze. W regulaminie znajdziesz wszystko o sprawdzaniu, więc do niego również Ciebie odsyłam Chciałbym również Ciebie powiadomić, że NAPRAWDĘ, gdybym nagrywał każde sprawdzanie to komputer miałbym bardziej zaśmiecony niż jest teraz. Warto wspomnieć, choć szkoda, że na twoim komputerze znajdował się również plik autohotkey.setup. W teorii już za niego mógłbym zablokować twoje konto. Żeby już wyczerpać temat powiem, że wiedziałem co robię, a zezwolenie na widok plików systemowych zaakceptowałem, żeby zobaczyć modyfikacje twojego kosza, jak widać - trafnie. Całe odwołanie to jeden wielki żart, do odrzucenia.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie