MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zdrajcy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ochrona zdrajców jest chyba za długa albo w ogólnie nie powinno jej być. Już 5 raz z rzędu nie mogę grać, bo potwór mnie zabił na kilka hitów, a ja nic nie mogłem zrobić. No to już można szału dostać przez takie coś.
to jak jest losowanie zdrajcy to schowaj sie gdzies gdzie nie ma graczy
Źle zrozumiałeś. To zdrajca zabił mnie (gracza).

I zrespił się obok mnie.
(07-May-2020 17:29:18)Dejwos13 napisał(a): [ -> ]Źle zrozumiałeś. To zdrajca zabił mnie (gracza).

I zrespił się obok mnie.

To ty nie zrozumiałeś. Co z tego, że się zrespił obok Ciebie? Mogłeś się właśnie odizolować od reszty graczy to takiego problemu by nie było. Zdrajcy specjalnie mają dodatkową ochronę i siłę na start, aby rozkręcić rozgrywkę.
Uciec bez żadnych rzeczy do uciekania przed pająkiem się nie da. A raz mnie rybik tak szybko zdjął, że nawet uciec nie mogłem.
to jak widzisz, że do ataku potworow jest np.1min to idz sie schowaj, obuduj sie blokami czy cos
No i prawidłow że Cie zabili, po to są zdrajcy aby zabijali takich jak ty zwiększając szeregi dużyny potworów. Gdyby nie mieli zabijać to by dostali instant killa.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie