MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. napotkałem na buga. Gralem profesją szatana i wpisałem /samobójstwo. te 30 hp z szatana przeniosło mi się na pigmana Smile proszę o naprawę.
Jesteś pewien, że miałeś efek absorpcji na sobie jako pigman? Może to tylko bug wizualny. Mi się tak czasami zdarza, np mam absorpcje po użyciu rogu(po tych ~2 minutach), ale nie działa. Tylko zabiera normalne serca.
respiąc się jako boss czasami nie pokazują się nam serca, ale je posiadamy
(07-May-2020 14:37:57)bum35 napisał(a): [ -> ]Jesteś pewien, że miałeś efek absorpcji na sobie jako pigman? Może to tylko bug wizualny. Mi się tak czasami zdarza, np mam absorpcje po użyciu rogu(po tych ~2 minutach), ale nie działa. Tylko zabiera normalne serca.
Tak, gracze do mnie strzelali i normalnie znikaly tylko zlote serduszka
Nic co wymagaloby fixniecia, pewnie jakis lag przy relodzie pluginow, czasem jednorazowo sie tak dzieje gdy cos przerabiam w kodzie i przeladowuje pluginy.
Innymi przypadkami takich sytuacji to wybor klasy gdzie otrzymuej sie niepelny eq (gdy robie reload pluginow tez sie czasem tak dzieje).
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie