MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Smocza Kula
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Już wiem, kiedy Smocza Kula smoka działa a kiedy nie - jak się wybierze smoka w tym jakby lobby (tam gdzie się mapę itd wybiera), to nie działa, a jak się weźmie smoka będąc już w grze to wszystko ładnie działa.
IQ 200 Smile 5 repek za MOZLIWĄ przyczynę, bo domyślić się byłoby ciężko, wkrotce zweryfikuje i fixne w razie jeśli to to.
Dodam jeszcze że ani razu kula mi nie działała na mapach: Leśna Twierdza i Zielona Kraina (jakoś tak). Nie wiem, czym to jest spowodowane, ale po prostu nie działa.

Nie wiem, czy to coś da, ale może pomoże komenda /wymiana, która da jeszcze raz kulę i zabierze starą.
Na mapie Smocza Kopalnia wziąłem smoka podczas gry, jednak kula znowu nie działała.
Mapka nie ma wpływu na działanie kuli, sprawdzałem wielokrotnie i ona mi się psuje co 2-3 gry.
Może póki tajemniczy problem z kulą istnieje to się zastąpi kulę smoka jakimś innym skillem innego bossa, ponieważ jak się trafi ta niedziałająca kula to smok g**no może zrobić.
(07-May-2020 14:52:12)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Nie wiem, czy to coś da, ale może pomoże komenda /wymiana, która da jeszcze raz kulę i zabierze starą.
totalna głupota.
(07-May-2020 16:13:50)GetOut__ napisał(a): [ -> ]Mapka nie ma wpływu na działanie kuli, sprawdzałem wielokrotnie i ona mi się psuje co 2-3 gry.

to też głupota, nie ma czegoś takiego jak "psuje sie", psuć to ci się może pomidor, jakiś czynnik jest od tego uzależniony, ten opisany w temacie wydawał się sensowny niestety nietrafiony, bo nie ma roznicy czy klasa jest wybrana na lobby czy w grze.
(07-May-2020 14:52:12)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Dodam jeszcze że ani razu kula mi nie działała na mapach: Leśna Twierdza i Zielona Kraina (jakoś tak). Nie wiem, czym to jest spowodowane, ale po prostu nie działa.

Nie wiem, czy to coś da, ale może pomoże komenda /wymiana, która da jeszcze raz kulę i zabierze starą.

No to nie masz racji bo jestem teraz na zielonej krainie i normalnie strzelam smocza kula.

[Obrazek: image.php?di=JSI1]
[Obrazek: image.php?di=OBLR]
Jak widać cooldown jest, tylko kul coś nie ma.
(08-May-2020 06:58:30)Admin napisał(a): [ -> ]
(07-May-2020 14:52:12)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Dodam jeszcze że ani razu kula mi nie działała na mapach: Leśna Twierdza i Zielona Kraina (jakoś tak). Nie wiem, czym to jest spowodowane, ale po prostu nie działa.

No to nie masz racji bo jestem teraz na zielonej krainie i normalnie strzelam smocza kula.

[Obrazek: image.php?di=JSI1]

(08-May-2020 09:59:30)oItsAnne napisał(a): [ -> ][Obrazek: image.php?di=OBLR]
Jak widać cooldown jest, tylko kul coś nie ma.

Zauważmy, że jesteście w innych rejonach i na innych mapach. Może to nie tyle co wina mapy, ale wina rejonu? Banan jest na respie potworów, a oItsAnne przy świątyni. Oraz Banan na screenie w klasie smok ma item minecraft:fire_charge(385), a oItsAnne minecraft:dye (351:2). Chyba, że któryś z was ma nieaktualnego/zmienionego teksturpacka. Albo to ja mam złego Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie