Spytała bym się, czy anioł mógłby być znerfiony. Gdy na servie jest dość dużo osób, i osoba która gra aniołem po prostu jest nie do pokononania... Mozna nim wbić z 500 combo w jakieś 30 minut gdy jest naprawdę dużo osób. Moim zdaniem jest za dobry, a jak już to powinien mieć wzniesioną cene
Nie bez powodu anioł kosztuje 1400 expa, które nie tak łatwo zdobyć. Dodając fakt, iż teraz miski zostają w ekwipunku i niekiedy je cofa z powrotem więc dodatkowy problem w zdobyciu tego. Ponadto klasa ma słaby miecz, co wiąże się z jeszcze jednym problemem zabicia kogokolwiek na "świeżo". Szczególnie, gdy bijemy się z kimś, kto jest umiejętny w przekładaniu zup. Może i masz rację, że jest op, bo siła na 2 minuty (efekty się sumują) to trochę nie halo, ale cena i broń wyważają tę klasę.
@up
Racja, żeby zacząć tym coś robić trzeba wjechać w skupisko min.5 osób z nadzieją na last hita, tymbardziej ze aktualnie więcej jest odpałów niż czystych graczy, mało kto go używa, więc według mnie cena raczej adekwatna.
No ale jednak grałam nim wczoraj i zrobilam 120 combo w zaledwie 15 min, czy to nie za mało?