MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Turniej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemaneczko gram w słoneczko, wpadłem na chwile by dać tu małą rozkminę. Kiedy będzie turniej?
Turnieje nie mogą być za często, bo to by było słabe dla drużyny która wygrała wcześniejszy turniej. Grali bite 5 h żeby wygrać, a teraz chcecie następny turniej. Trochę bezsensu jak dla mnie
@up
Wsm to turnieje miałybyć co miesiąc XD
@up
Bardzo dobrze, że nie są xD Wyobraź sobie jak by każdy turniej ciągnął sie po te 5 h. Gracze przestali by sie zapisywać.
To był jedyny turniej, w którym gra trwała 5h z wiadomych przyczyn, w następnych będzie inna mapa więc gra się szybciej skończy.
Zależy mi na turnieju bo wtedy się fajnie gra na wd.
Bo normalnie to wszyscy mają że sobą sojusz, twój team mate woli żebyś Ty zginął niż twój przeciwnik. Rzuca Cię klątwa, lub ogląda jak bijesz się z przeciwnikiem zamiast ci pomóc bo ma z nim soja itd.
A na turniejach sojusze są niedozwolone przez co rozgrywka jest o wiele lepsza.
Dziękuję za uwagę,
Pozdrawiam
dokladnie, ostatnio winna byla mapa, jesli znajdzie sie ekipa ktora bedzie chetna do przeprowadzenia turnieju to mozna byloby go zorganizowac, choc ja z uwagi na brak czasu (nie mam czasu odcinka na yt wrzucic a co dopiero eventy prowadzic) a szumi z uwagi na urlop to raczej ciezko bedzie znalezc kogos kto podola i poprowadzi... chyba ze ktos ma ambicje i szumi lekko wspomoze go wiedza (ostatni system turniejowy zmoderonizowal szumi). Tak więc temat pozostawiam do dyskusji :>
jakieś wymagania dla osoby prowadzącej, czy kto się zgłosi ten będzie?

mógłbym sprawdzić się w roli prowadzącego, przy okazji nagrać odc na yt z perspektywy komentatora.
A ta ekipa może się składać z graczy? Bo gdyby gacze poprowadzili turniej to by było dobrze bo jednak prowadzili by go jak chcą czyli tak żeby innym graczą było dobrze. Akurat znam parę osób które mogłyby poprowadzić turniej.
Ja w roli prowadzącego widzę jakiegoś pomocnika z msa , już widzę jak 12 letnie kidy będą pisać ,że chcą turniej prowadzić XD , ale jakbym miał typować kandydatów to mózgokarzeł i biblefleto bo ci goście mają potencjał być einsteinami
Nw jeżeli są jakieś wymagania typu wiek to mogę się zgłosić
Stron: 1 2
Przekierowanie