MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Ban - poproszę dowody
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: FFMamba216
[b]Czy byłeś kiedyś karany?: Tak
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Bana dostałem moim zdaniem bezpodstawnie. Jeśli owe dowody nie istnieją to proszę o unbana. Co do bana to do domyślam się, że chodzi o akcje z klatki która VaroLordele (CasaLocata) wstawil na youtube i faktycznie widać tam jak nasz sojusznik Alexooo_ wbija przez Buga do klatki natomiast ja i Patraxsur wbilismy o wiele wczesniej i po prostu drzwi się otworzyły, w logach można bez problemu sprawdzić ze w czasie między początkiem a końcem tej klepy ani ja, ani Patraxsur nie uzywalismy /sethome, /tpa oraz nie posiadamy petów na tych kontach aby się wbić.
[b]Treść Bana: Bugowanie klatki
[b]Osoba banująca: mati2286
[b]Serwer: MineFox.pl tryb survival
Mylisz się Souul, klatka sie otworzyla a nie mial kto nas wtepac bo Alexooo stal afk, jakby byl aktywny to bysmy wbili odrazu w 3. Poza tym na chacie na mf juz sie popisales swoim intelektem tak czy siak w logach jest zawarta moja i Patraxsura niewinność.

A i ciekawa sprawa od kiedy to daje się bany bez dowodów, jak już to perm do wyjaśnienia na teamspeak cos mi tu smierdzi faw... ale ja sobie nagram twojego autoarmora jeśli chcesz tak pilnować porządku na serwie.
Wyjaśnione na ts3.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie