Nazwa użytkownika zbanowanego :MelonMango
Jesteś recydywistą?:Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:Camrakon zbanował mnie permamentnie za to że napisałem mu morda w kubeł a inni gracze pisali ku***,spier i takie i dawał warn 1/2(wiem że za obraze pomocnika perm no ale bez przesady powinien być ban na 1-2 dni.
Serwer:Mineserwer.pl
Ekhem masz bana na 1 dzien, nie perma
Jeśli sie nie zgadzasz z tym - daj screena
PS: Nie wciskaj mi kitu, bo nie jesteśmy w sejmie, nikt nie pisał tak mocnych wyzwisk jak piszesz, jesli pisał to dostawal bany, jesli ktos raz przeklnal ''krwa'' to warn..
Za to jest Ban perm... Szczególnie "morda w kubeł"...
Nwm ile masz lat, ale na pewno za mało, by pisać takie rzeczy...
A tak wgl to czemu mu napisałeś "Morda w kubeł"? Bo Ci dawał minusy? Może dlatego, że twoje watki są bezsensowne... Te podania i wgle... Ty myślisz, że co? że admini tolerują taki zachowania? Pomyśl zanim powiesz...
''Pomyśl zanim powiesz...''
No właśnie voldermorcie, po co piszesz jeśli nie znasz wgl sytuacji ? ...
(06-October-2015 18:41:21)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]''Pomyśl zanim powiesz...''
Znam doskonale

PS. On mi też takie słowa wciskał... Więc znam to doskonale...
sorry, że myślałem, że jest Perm, ale napisałeś 1 xD
PSS. Nie "voldermorcie" Tylko Lordzie Voldemordzie, lub jak chcesz... Tom Riddle xD
(06-October-2015 18:43:47)LordVoldemort napisał(a): [ -> ] (06-October-2015 18:41:21)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]''Pomyśl zanim powiesz...''
Znam doskonale 
PS. On mi też takie słowa wciskał... Więc znam to doskonale...
sorry, że myślałem, że jest Perm, ale napisałeś 1 xD
PSS. Nie "voldermorcie" Tylko Lordzie Voldemordzie, lub jak chcesz... Tom Riddle xD
Koleś cb tam nie było,pozatym kiedy ja ci mówiłem takie słowa?
Nie zawsze zgadzam się z Camrakonem ale teraz to ma rację że nie znasz sytuacji.
Camrakon to ban na 1 dzień?
Ta masz bana na 1 dzien.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!