MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
proponuje o dodanie dla strzelca ksiazki ktora mozna by tworzyc klejace zrodelko poniewaz na niektorych mapach takie zrodelko da sie zniszczyc lub na niektorych mapach nie ma takiego zrodelka i nie ma jak wzmocnic blokow :P
(04-May-2020 09:38:18)bomblus napisał(a): [ -> ]proponuje o dodanie dla strzelca ksiazki ktora mozna by tworzyc klejace zrodelko poniewaz na niektorych mapach takie zrodelko da sie zniszczyc lub na niektorych mapach nie ma takiego zrodelka i nie ma jak wzmocnic blokow Tongue

Ja bym dał obrońcy żeby oprócz graali miał szanse wlasnie stworzyć zrodlo

No ewentualnie chemik
nw ja bym to dal strzelcowi bo on jeszcze zadnej ksiazki nie ma ale obroncy mozna by bylo odrazu suvstancji 10 dropnac z ksiegi jego poiwedzmy jakas szansa by mogla byc
(04-May-2020 09:42:26)bomblus napisał(a): [ -> ]nw ja bym to dal strzelcowi bo on jeszcze zadnej ksiazki nie ma ale obroncy mozna by bylo odrazu suvstancji 10 dropnac z ksiegi jego poiwedzmy jakas szansa by mogla być

no racja strzelec nie ma zadnej księgi
N iczego takiego nie bedzie. Jak jakies da sie zniszczyc wystarczy zglosic na forum a sie poprawi, poza tym na kazdej mapie one sie znajduja.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie