uwazam ze narazie wither jest slaba klasa jak na 15k ptoponuje wiec dodac mu wyzkoi podskok taki jak ma bog herobrine poniewaz atak withera nie zadaja dmg gracza ktor,y maja eilczy helm znaczy zadaje ale pol serca to przy tej regeneracji nic nie da wiec zeby witcherem mo,na bylo byc bardzirj mobilnym chociaz proponuje dodac mu elasnie ten podskok
jeden z problemów withera to fakt, że kiedyś strzelał PPM i LPM, teraz ma tylko 1 cooldown na oba przyciski.
A może tak by dodać, aby jego ataki oprócz dmg nadawały efekt wither (obumierania) na, np 5 sec. W końcu deafultowy wither nadaje taki efekt w minecraft'cie.
@bomblus proszę, pisz schludnie, bo mi oczy wypadną

(03-May-2020 18:19:56)bomblus napisał(a): [ -> ]uwazam ze narazie wither jest slaba klasa jak na 15k ptoponuje wiec dodac mu wyzkoi podskok taki jak ma bog herobrine poniewaz atak withera nie zadaja dmg gracza ktor,y maja eilczy helm znaczy zadaje ale pol serca to przy tej regeneracji nic nie da wiec zeby witcherem mo,na bylo byc bardzirj mobilnym chociaz proponuje dodac mu elasnie ten podskok
Aktualnie mobilność Witherowi daje efekt szybkości oraz wysokiego skoku, więc dawanie mu wysokiego skoku moim zdaniem mija się z celem, ponieważ jego udręką jest atakowanie, który w sumie to jest jego jedyny podstawowy atak. Osobiście proponowałbym aby ATAK ZNISZCZENIA miał cooldown 1s, ale osobno na każdy przycisk oraz zbuffowany dmg o +5/6 HP, bo obecnie te ataki niestety, ale są usseles ;s i obserwując grę na WvsP3 osoby grające bossami, które posiadają atak zniszczenia np. szatan czy herobrine, w ogóle tego ataku nie używają, bo jak wcześnie wspomniałem są usseles.
(03-May-2020 23:47:54)bum35 napisał(a): [ -> ]A może tak by dodać, aby jego ataki oprócz dmg nadawały efekt wither (obumierania) na, np 5 sec. W końcu deafultowy wither nadaje taki efekt w minecraft'cie.
@bomblus proszę, pisz schludnie, bo mi oczy wypadną 
Osobiście stwierdzam, że nadawanie takiego efektu mija się z celem powód? Trucizna I jest słaba, a oprócz tego że da się od efektu Witherowego umrzeć nie różnią się te oba efektem NICZYM, z kolei jakby ten efekt był wyższy to okazałoby się, że jest zbyt OP.
@up
5/6 hp - żart ci się udał trawka xDDD
buff dmg x 500-600%
@temat
dostanie buffa ale tu wbrew pozorom wiecej roboty jest niz by sie wydawalo, dlatego tyle czeka na swoja aktualizacje