MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowe klasy kitpvp MineFox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć.
W tym wątku chciałbym zaproponować wam dwie nowe klasy, które będą ciekawym urozmaiceniem trybu kitpvp.

Nazwa: Górmistrz
Cena: 550 expa
Opis: Otrzymasz magiczny kilof, którym będziesz mógł odrzucać przeciwników (Na 3-4 kratki).
Umiejętności możesz używać co 30 sekund. Aby aktywować umiejętność trzymaj kilof w łapce i kliknij PPM.
Set: Złoty hełm, złote buty, żelazny napierśnik, żelazne spodnie.
Broń: Żelazny kilof sharpness II.

Nazwa: Okulista
Cena: 400 expa
Opis: Otrzymasz specjalny przedmiot, dzięki któremu będziesz mógł oślepić przeciwników ( w promieniu 5 kratek).
Set: Diamentowe buty, diamentowy hełm, skórzany napierśnik, spodnie.
Broń: Diamentowy miecz.
Specjalny item: Blok szkła
https://imgur.com/a/CBoz7Ua
Pomysł na klasy ciekawy i aż sam się chwilę zastanowiłem, jakby się sprawowały w rozgrywce. Muszę jednak przyczepić się do jednej rzeczy... Liczby klas, które aktualnie są. Na trybie znajdują się obecnie 73 przeróżne zestawy z różnymi umiejętnościami, dodajmy do tego 3 zestawy dla VIPA, razem mamy ich 76. Dodawanie teraz nowych klas jest według mnie zbędne i większość osób z wysoką ranga na trybie się ze mną zgodzi. Mimo to trzymaj ode mnie plusa, bo pomysł przypadł mi do gustu.
Póki co nowe klasy nie będą dodawane, natomiast w najbliższych aktualizacjach trybu istniejące zestawy będą aktualizowane, poprawiane.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie