MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem z VIP'em
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemano!
Mam mały problem. Otóż w czwartek kupiłem sobie vipa na 2 miesiące (40zl). Niestety VIPA z poprzedniego miesiąca jeszcze miałem aktywnego i zjadło mi 40zl z portfela.. . Gram od niedawna na MF i po prostu nie wiedziałem, że VIP się nie przedłuża. W czwartek napisałem też w tej sprawie wiadomość na maila minefox@zarabiam.com ale do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi :// Proszę o rozwiązanie sprawy bo 40zl to nie jest mała kwota Smile
Pozdrawiam!
1. Klient może zgłosić Sprzedawcy reklamację w związku z realizacją Umowy sprzedaży. Reklamacja może być złożona w formie elektronicznej i przesłana na adres elektroniczny Sprzedawcy. W zgłoszeniu reklamacyjnym Klient winien zawrzeć swój Nick oraz opis zaistniałego problemu. Sprzedawca niezwłocznie, lecz nie później niż w terminie 14 (czternaście) dni rozpatruje reklamacje i udziela odpowiedzi na adres poczty elektronicznej Klienta, podany w zgłoszeniu reklamacji
Nie wklejaj mi jakichś paragrafów bo mi chodzi tylko o zwrócenie funduszy do portfela tych (40zl) bądź przedłużenie vipa. Do Banana już napisałem ale czekam od czwartku, być może przeoczył jakiegoś maila więc się przypominam....
efekt ten sam czekaj na odpowiedz mailowa.... nie jestes jedyny na serwerze w koronaferie codziennie 100 maili do nas trafia.
pomoc na pewno otrzymasz, wiec sie nie masz co martwic szczegolnei ze caly czas vipa posiadasz.
[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie