MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Odwołanie/problem z kickowaniem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Dzisiaj szedłem do netheru, w twierdzy wywaliło mnie do lobby za "wspomagacze". Poszedłem do katakumb, wywaliło mnie jak sie biłem z bossem. Poszedłem drugi raz nawet nie doszedłem do katakumb i mnie wywaliło. Łącznie za te pseudo wspomagacze te pseudo zabezpieczenie wywaliło mnie dzisiaj z 5 razy. Napisałem na helpop sytuacje, nie zmieściłem całej wiadomości, chciałem napisać drugą to wywaliło mnie do lobby "Kicked for spam". Wszedłem z powrotem, nie skończyłem pisać tej wiadomości i dostałem BANA za wspomagacze na tydzień od KONSOLI. Na tsie siedziałem odkąd pierwszy raz dostałem kicka, łącznie z 1h czekając aż jakiś człowiek który może mi pomóc wejdzie to tylko co 15 sekund pika mi ten ts z wiadomością że administratorzy zostali powiadomieni. Liczę na szybkie rozwiązanie i naprawienie/wywalenie tego kiepskiego pluginu który mnie kickuje bo mobek mnie podrzuci i to uznaje że mam fly czy nie wiem co.
P.S. Oczywiście nie mam żadnych "wspomagaczy". A z tzw. domniemania niewinności to nie ja mam udowadniać, że jestem czysty, tylko Wy mi macie udowodnić, że gram na wspomagaczach. Oczywiście będę współpracował, lecz cała ta sytuacja jest lekko kuriozalna.
Jeżeli widziałeś to najlepiej jest na wersji 1.15.2 miałem troszkę problemów z odblokowywaniem netheru ale nigdy gdy wykonywałem/biłem bossów nie wywaliło za wspomagacze za nic mnie nie wywalało gra była płynna, a grałem na 1.15.

Proponuje abyś zmienił wersje od 1.12 do 1.15.2 problemy powinny ustąpić.

Myślę że pomogłem Smile
ban mi ustapi po zmienieniu wersji? No bardzo pomogłeś Big Grin
Już mam ub, do zamkniecia a plugin do poprawy
Problem z systemem ac został naprawiony przy dzisiejszej aktualizacji, od jutra wszystko powinno być okej. Przepraszamy za problemy.
Przekierowanie