01-May-2020, 18:58:05
gralem sobie w minecraft ale zamiast nicku bomblus2 miLem nick boMblus2 bo kliknolrm shifta i sie pomylilrm zrobilo mi nowe konyo nw dla czego wczesniej jak sie pomylilem to mnie wywalalo poprostu i yeplo mnie do wyboru klas bez itow wybralrm maga tak se o i myslalem ze zqrq mi paladyna zaladuje i bende mial moje ity level i klase tak sie nie stalo w
zauwazylem buga w nicku wszedlem na bomblus2 i ku mojemu zdzwieniu mialem 1 lvl maga i moje itemy wbilrm okolo 8 lvl bo mi sie nudzilo i przestalrm grac na 1/2 dni i napisalem 1 watek i nie dostalem zadnej pomocy do teraz a level popsul mi sie w dniu 23/24 kwietnia prosze o pomoc od banana i zwrocenie levela czyli danie backupa z dnia 23/24 kwietnia
zauwazylem buga w nicku wszedlem na bomblus2 i ku mojemu zdzwieniu mialem 1 lvl maga i moje itemy wbilrm okolo 8 lvl bo mi sie nudzilo i przestalrm grac na 1/2 dni i napisalem 1 watek i nie dostalem zadnej pomocy do teraz a level popsul mi sie w dniu 23/24 kwietnia prosze o pomoc od banana i zwrocenie levela czyli danie backupa z dnia 23/24 kwietnia