MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem ze spawnerem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
przed chwilą moja znajoma na na koncie olaolaola_ kupiła spawner za 20 000$. Kupujęc go miała pełny ekwipunek. Pieniądze zabrało a spawnera nie ma. Można to jakoś rozwiązać?

Pozdrawiam
Netherman
Witam no jest to problem Wydaje mi się ze przepadł ale na przyszłość warto o tym pamiętać ja np zawsze kupując spawner i proszek robię screna wiadomo może sie przydać ...

... nie głupim rozwiązaniem było by wprowadzenie blokady tak jak w przypadku ofert a ah kupując coś w ah mając pełen ekwipunek nie da się nic kupić
No czyli 20k poszło się pierniczyć
No tak, bo nie masz nawet dowodu zakupu..
Obawiam się że będziesz miał duży problem z odzystaniem tego przedmiotu. Następnym razem pamiętaj aby mieć to jedno miejsce w eq na spawner. Lecz może uda Ci się odzyskać przedmiot.
Administracja nie odpowiada za utracone przedmioty podczas rozgrywki, sam/a z siebie straciłeś/aś przez własną głupotę nie odzyskasz itemu. Przykro mi.
Kupiłam spawner i proszek spawnujący krowe,kiedy niechcący postawiłam spawner chciałam go usunąć kilofem jedwabny dotyk,gdy go zniszczyłam już go nie odzyskałam!
Zrobiłam to na koncie BadGIrl176
Zgadza się niestety gracz nie może przenosić spawnera nawet gdy użyje narzędzia z jedwabnym dotykiem proszek znika i powstaje zwykły spawner swinek. .. aby przenieść spawner trzeba prosić osobną administracji

Temat poruszyłem w innym wątku ale tradycyjnie nikt z adm się nie odniósł ... jak do wielu spraw w temacie sky block mineserwer
(30-April-2020 22:05:38)Netherman__ napisał(a): [ -> ]Witam,
przed chwilą moja znajoma na na koncie olaolaola_ kupiła spawner za 20 000$. Kupujęc go miała pełny ekwipunek. Pieniądze zabrało a spawnera nie ma. Można to jakoś rozwiązać?

Pozdrawiam
Netherman
Niestety spawner nie zostanie zwrócony Twojej znajomej, ponieważ administracja nie odpowiada za stracone itemy jeśli nie jest to spowodowane błędami serwera. Następnym razem niech dopilnuje żeby miała wolne miejsce w EQ.

(05-May-2020 13:20:47)BadGIrl176 napisał(a): [ -> ]Kupiłam spawner i proszek spawnujący krowe,kiedy niechcący postawiłam spawner chciałam go usunąć kilofem jedwabny dotyk,gdy go zniszczyłam już go nie odzyskałam!
Zrobiłam to na koncie BadGIrl176
Tutaj tak samo spawner nie zostanie zwrócony, następnym razem poproś kogoś z administracji o przeniesienie spawnera.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie