05-October-2015, 19:06:20
OP Survival jako stary tryb dawno już nie był aktualizowany. Szkoda bo na pierwszy rzut oka widać, że tryb ma możliwości.
Sugeruje, że dobrym rozwiązaniem było by odświeżenie trybu albo i nawet fuzja OP SV i SV.
Fajnie jakbyście zrobili stary spawn (ten na z początków) który do cholery nie zabierał 100 FPS...
Nowa edycja jednego już trybu gdzie grało by minimum 50 osób, a nie w rozłamach po 20.
-Excalibury
-Kilofy (Majów, Inków, Azteków = Trzech Plemion)
-Amulety (może jakiś nowy?)
-Bronie (Kosa, Topór, Włocznia + jakaś nowa?)
Stary SV był lepszy, a nie to co teraz jakiś OP SV i SV. Wydaje mi się, że jeden wielki tryb z kilkoma miłymi dodatkami i starym spawnem by się mógł rozkręcić.
Może stary system gildii? Factions? VIP za darmo, a Gracz coś płaci?
Kurde na takim MineFox Survival się ciągle rozwija i gra tam po 100 osób to czemu tu też nie?
(Nie gram na MF ze względu na moderacje)
Oczywiście ziszczenie pomysłu = nowa edycja.
Płaczków odsyłam do komory.
Sugeruje, że dobrym rozwiązaniem było by odświeżenie trybu albo i nawet fuzja OP SV i SV.
Fajnie jakbyście zrobili stary spawn (ten na z początków) który do cholery nie zabierał 100 FPS...
Nowa edycja jednego już trybu gdzie grało by minimum 50 osób, a nie w rozłamach po 20.
-Excalibury
-Kilofy (Majów, Inków, Azteków = Trzech Plemion)
-Amulety (może jakiś nowy?)
-Bronie (Kosa, Topór, Włocznia + jakaś nowa?)
Stary SV był lepszy, a nie to co teraz jakiś OP SV i SV. Wydaje mi się, że jeden wielki tryb z kilkoma miłymi dodatkami i starym spawnem by się mógł rozkręcić.
Może stary system gildii? Factions? VIP za darmo, a Gracz coś płaci?
Kurde na takim MineFox Survival się ciągle rozwija i gra tam po 100 osób to czemu tu też nie?
(Nie gram na MF ze względu na moderacje)
Oczywiście ziszczenie pomysłu = nowa edycja.
Płaczków odsyłam do komory.