MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja dla zbrójmistrza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Proponuję dodanie do księgi zbrójmistrza jakiś % (np 30%) na wytworzenie przedmiotu "naprawa". Myślę, że się przyda w late game'ie, a jeśli nie jemu to może je rozdawać/wymieniać się z innymi wojownikami - taki element teamplay'owy. Smile
@refresh
chyba zes ocipial na glowe z 30% to jest raz na srenio 3/4 uzycia ksiazki ja jako nalogowy zbroimistrz jestem w stanie czasami wykopac 3 kilofy na robienie zbrojek czyli 250 × 3 = 750 750 ÷ 4 = okolo 187 wiec ja jako zbtojmistrz zwykle uzywam 1 lub co najwyzej 2 napraw to co mial bym zrobic z 187 naprawami jakby byla szansa 1% to ok ale 30% co ty cpales ?????

moze max 5% bym dal ale 30 ??????
teraz dopiero sobie przypomniałem o /uprawnienia i 1 naprawa = 1k, tak więc 30% to dużo za dużo Smile
no wlasnie max 5% ja dal bym co najwyzej 2 do 4 ale 30 co on cpal mi powiedzcie
Panowie wyżej mają rację. 30% to za dużo, szczególnie jak ktoś by kopał całą grę 3 kilofy -_- Może zróbmy tak, że 10% na drop naprawy i 50% na x2 naprawy - mamy 10% na drop i 50% na wydropienie dwóch napraw, taki bonus. ( żeby ktoś nie pomyślał, że na jedną naprawę jest 10%, a na dwie 50% XD)
Nie bedzie mozliwosci wytwarzania naprawy, skonczy sie ze zbrojmistrz w klacie vipa bedzie mial niezniszczalny set.
Już na etapie tworzenia serwera myslelismy nad tym i pomysl odrzucilismy.
Same naprawy są super tanie pod /uprawnienia i w zupelnosci wystarcza na gre.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie