siemanko, co do krzywd I, spoko bo np taki szatan/hero z ogromną mobilnością, teleportem niszczyli totalnie wszystko co się rusza, jednak mag (postać która ma dosłownie tylko mikstury krzywdy) teraz ma krzywdy I, uważam, że powinien mieć krzywdy 2 znowu, jest mało wytrzymały i mało mobilny, nie jest w stanie nikogo dogonić, ani szybko podejść. Klasa, która opiera się na miksturach krzywdy powinna mieć silne krzywdy, takimi to możemy co najwyżej rywalizować z typami w złotych setach. Proponuje krzywdy 2 lub zmniejszenie kosztu.
Zabicie kogoś, a co dopiero w dobrym secie graniczy z cudem, gdzie prędzej zginiemy próbując w ogóle podejść i zadać obrażenia.
Prędzej jestem za zmniejszeniem ceny, bo teraz sety zostały znerfione i naprawdę łatwo jest paść.
nie raz widziałeś w grze maga, jak szybko go zabijałeś? jak blisko do ciebie podszedł?
(30-April-2020 15:59:00)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]nie raz widziałeś w grze maga, jak szybko go zabijałeś? jak blisko do ciebie podszedł?
zależy gdzie jak bronisz w świątyni to nie masz szans z nim jak nie masz berła, albo jak ma ochronę od portalu to też łatwo kogoś zabić jak nie ogarną.
Potki II nie pasują na ten tryb i bez nich jest lepiej.
co nie zmienia faktu, że potki 1 są za słabe bo nawet jak kogoś w świątyni złapiesz to i bez berła padniesz prędzej niż zabijesz. (vortex też dużo zabiera, a ma go spora część graczy, i jeszcze możliwość ucieczki) mieczem też idzie w miarę maga zabić, na rogu masz go na 3 hity ok. dzisiaj np miałem sytuacje, że na pól serduszka użyłem rogu dałem rade dobić maga, i 5 potworów (w drodze do 3 świątyni na mapie królestwo)
Mag jest bardziej obsrany na widok vipa niż ty na jego.
wiadomo nie chodzi o zabijanie ludzi w 1s, też mnie to irytuje, ale balans powinien zostać zachowany, albo spadek ceny (i tak chyba większość za te 8k go kupiła, a nie 20k), albo osłabienie potek 2 i przywrócenie ich tylko dla maga. Czy jakiś rework klasy (jest to jeden z pierwszych bossów, już ma pare latek), aby rzeczywiście był magiem, a nie chemikiem

Obecnie potki krzywdy same w sobie nie są niebezpiecznie, dopiero w połączeniu z dużą wytrzymałością/mobilnością robią rozpiździel.
zadna profesja na dzien dzisiejszy nie otrzyma krzywdy 2jki, a zmiana cen klas prawie nigdy sie nie wydarza i jest ostatecznoscia (na wvsp3 chyba raz miala miejsce w przypadku krowy/maga).
Padasz jako mag? trudno, wiekszosc gier i tak ugrywaja wojownicy, jako team nie potrezbuja zadnych buffow.
Mag jako srednia klasa nie zasluguje tez na zadnego buffa, ma tez najwieksza ilosc potek ze wszystkich klas.