MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Magma
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć wszystkim.
Po dzisiejszym dniu dochodzę do wniosku że magma jest totalnie bezużyteczna. Rozumiem to najtańszy boss (8000 - 26 lvli) ale tym mobem nie jesteśmy w stanie nikogo zabić.
Magma posiada
-Ognista kula z której trafienie w przeciwnika graniczy z cudem ( Zadaje 0.5 serca i ma coolldown 10s)
- Eksplozje (To samo co np. Creeper)
- Wysoki podskok
- Teleport do portalu
Wg. mnie tej mile widziane by były netherowe zaklęcia które posiada blaze kosztem eksplozji.
Pozdrawiam
Jestem za nie , dlaczego? Wyjaśnię.
Blaze 15k
Kula ognia
Zaklęcia
3potki
Magma 8k
Podskok
Kula ognia
Expkozja(bez niej)
(Niby te zaklęcia dajmy)
No i proszę lepszy Blaze tylko o 7k tańszy
Buff? Jeśli 0,5serca ,to niech zadaje 1-1,5 serca
Pozdrawiam kuzyn
Próbowałeś kiedykolwiek trafić z tej kuli? To graniczy z cudem. Jeśli żadne nowe umiejętności nie zostaną wprowadzone to proszę o zmniejszenie cooldownu na fireball
Tak próbowałem racja ten skill jest bardziej na średnią odległość wtedy się trafia ale nie jest efektywny rzuca się ten skill a wojownicy to wlatuja bo się nie boją podejść. Dlatego ponownie proponuje skill dla magmy i Blaze który zaproponowałem.Mam na myśli o dodaniu nowego skilla ognisty okrąg który jest na blisko i może wystraszyc wojowników.Chyba po to są bossy by zrobić chaos.
ta kula ładnie wygląda, ale dużo nie robi, tak więc magma nie ma zbyt wielu możliwości zranienia przeciwnika, obecnie może go pogłaskać co najwyżej.
Do zamknięcia kula została ostatnio ulepszona.
Głupi pomysł bo jeżeli ci przeszkadza że magma nic nie trafia to pomysł o zjawię posiadają te same kule a w dodatku zjawa lata jak się zbliży to dosłownie jest martwa. Ludzie zabijają kula ognia trzeba mieć skilla. A poza tym nie narzekaj bo ona kosztuje 8k co i tak jest tanie, im tańszy boś tym "gorszy".
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie