Witam, wszystkie bossy na trybie są już dobrze wyważone, prócz krowy oraz szatana. Krowa jest w stanie zabić 10typa w najelpszych dostepnych setach w przeciagu 2 s, jej wybuch powinien zostać osłabiony bo to jest przesada. I nie mowcie mi, że można przed nią uciec, bo jak nie jest się na otwartej przestrzeni tylko broni się np. 2 czy 3 świątyni, które są w środku zamku, więc jak wbije taka krowa to nie masz ucieczki i zginiesz. Druga sprawa tyczy się szatana, który posiada stak miksturek krzywdy II. Te miksturki + ta um co daje szatanowi speeda IV to nie jest za dobre połączenie ponadto może się teleportować. Możesz uciekać ale jak nie masz boga czy Archanioła to i tak cię dogoni i zabije cię rzutem 3 potek... W przypadku maga potki są jeszcze dopuszczalne, gdyż musi dojść do przeciwnika, nie ma tylu hp, nie ma takiego speeda oraz nie ma możliwości teleportowania się pod czyjeś nogi. Dlatego proponowałbym zmianę staka potek krzywdy II, na 2 staki potek krzywdy I, oraz znerfienie krowy.
Oczywiście zgadzam się z 100% z Lojdem, nieraz była sytuacja, że krowa zlatywała z nieba na mury bo u góry był teleport i zabijała 10 czy 15 wojowników. Nerf dla krowy zdecydowanie się przyda, ponieważ jest zbyt silna. Jeżeli jednak banan nie chciał jej osłabiać to proponuje wzrost ceny do co najmniej 20k.
Jeżeli chodzi o szatana - zbyt OP , rzuci 3 potki krzywdy w wojownika z złotym secie a on już pada. Proponowałbym żeby szatan miał 16 miksturek krzywdy II i 48 lub 64 miksturki krzywdy I.
Zdecydowanie nerf dla co najmniej tych 2 klas się przyda.
Hero tez ma krzywdy 2 a nie narzekacie, ma wiecej umj od szatana. Szatan ma mniej i tylko szybkosc wieksza
Co do krowy jestem na nie...
Krowa to boss który nie posiada żadnych umiejętności ucieczkowych i można na spokojnie uciec przed nią bez speeda
To juz sami zdecydujcie co z ta krowka, jesli chcecie to ja znerfie.... albo przerobie typ ataku, bo aktualnie osobom w diax setach nie za wiele szkod ona wyrzadza
(28-April-2020 20:22:25)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]Witam, wszystkie bossy na trybie są już dobrze wyważone, prócz krowy oraz szatana. Krowa jest w stanie zabić 10typa w najelpszych dostepnych setach w przeciagu 2 s, jej wybuch powinien zostać osłabiony bo to jest przesada. I nie mowcie mi, że można przed nią uciec, bo jak nie jest się na otwartej przestrzeni tylko broni się np. 2 czy 3 świątyni, które są w środku zamku, więc jak wbije taka krowa to nie masz ucieczki i zginiesz. Druga sprawa tyczy się szatana, który posiada stak miksturek krzywdy II. Te miksturki + ta um co daje szatanowi speeda IV to nie jest za dobre połączenie ponadto może się teleportować. Możesz uciekać ale jak nie masz boga czy Archanioła to i tak cię dogoni i zabije cię rzutem 3 potek... W przypadku maga potki są jeszcze dopuszczalne, gdyż musi dojść do przeciwnika, nie ma tylu hp, nie ma takiego speeda oraz nie ma możliwości teleportowania się pod czyjeś nogi. Dlatego proponowałbym zmianę staka potek krzywdy II, na 2 staki potek krzywdy I, oraz znerfienie krowy.
Co do krowy to się zgodzę bo zabijesz ją więcej osób niż blazem który jest w sumie droższy.Ale co do szatana nie w końcu kosztuje 30k i powinien być silny, a nerfienie go doprowadzi do tego że gracze już nie będą się go bać.
szatan dostanie nerfa tylko jesli sety diaxowe beda znerfione.
W kwestii krowki to za kwadrans porobie testy i wprowadze jakies zmiany.
jeżeli chodzi o krowę, to ten dmg i tak nic nie robi graczom w diamentowych zbrojach i z boskimi, nadal nie wiem od czego to zależy, że raz spadnie nam hp z 20 do 0 w ułamku sekundy, a czasami odepchnie nas na 30 kratek bez jakichkolwiek obrażeń, wypadałoby zwiększyć szanse na śmierć przy używaniu atomówki, nie raz widziałem krowy, które eksplodowały po 5+ razy w jednej grze.
krowka znerfiona i poprawiona - teraz juz zadaje obrazenia diaxowym, wczesniej nie zadawala zadnych.