MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Potężna skarga na nowygracz1234
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Pyrrha820
Nicki osób posądzonych: nowynick1234
Najdokładniejsza data zdarzenia:25-26.04.2020 od godziny 22:30 do 3:20
Opis zdarzenia:W zbiorze screenshotów widzimy jak nasz "szeryf serwera jail" próbuje brać pieniądze za dodanie na "jego whiteliste" (jak on to opisał na 24h "zostajemy kolegami" w której skład między innymi wchodzi nie zgłaszanie danego gracza), ponadto widać że jego zachowanie jest mocno prowokujące co do innych osób (polecam poczytać logi msg tego gracza i ogólnie logi czatu z 22:30 25.04.2020 do tej 3:20 26.04.2020), chwali się że "podbija statystki na forum zgłaszając osoby" (jeden normalny post, reszta to zgłoszenia, niekiedy te zgłoszenia są na prawdę błahostką o godzinach nocnych gdzie dzieci w wieku do 15 roku życia powinny spać by poprawnie się rozwijać, a regulamin w kwestii przeklinania powinien być wtedy mniej surowy). Zachowanie prowokujące na ss + niestety nie mam tego w screenach (a szkoda) bo np. zaczął spamić [i] (enchantami zwykłymi) na czacie, napisałem mu ironicznie "więcej" to zaczął faktycznie wysyłać więcej. Napisałem mu że nie wyczuł ironii i że ma przestać to zaczął mi wysyłać je na msg + pisząc żebym mu dał ignora. Dodam także iż wiele osób na serwerze go nie trawi przez to zachowanie.
Dowody:https://imgur.com/a/IijgmvY
Sugerowany wymiar kary:Warn (ale taki potężny bo jeden warn za to wszystko to za mało)/Ban
Serwer:MS Jail
Proszę uzupełnić skargę o pełne zrzuty ekranu - nie tylko wycięte okienko chatu.
Avocadocat - teraz w czasie się nie cofnę, nie wiedziałem że potrzeba ss'a całego ekranu, dlatego pisałem żeby sprawdzić logi, ale potwierdzeniem że to działo się dzisiejszej nocy są reporty nowegonicka1234 dzisiejszej nocy (na których widać że każdy z nas się udziela, na niektórych widać to samo co na tych ss) + mogą to potwierdzić osoby które przewinęły się przez serwer w tych godzinach + kalafiorek i lolisiek

Następnym razem zrobię full ss

Dodam że siedzieliśmy na tsie i czekaliśmy z 30 min na jakiegoś admina ale nikt nie przybył (były 2 osoby ale no... noc była xD)
whitelista daje różne mozliwosci Smile
chodzi o
NIE ZABIJANIE NA PVP
UNIGNORE W CELI

no i w sumie tyle Wink
Dlatego proponuje logi msg użytkownika nowynick1234 bo tam znajdują się fajne rzeczy związane z tym (z dnia 25.04.2020)
Z tego co widzę nie masz pełnych dowodów, ale z materiałów pełnych u Ciebie jak i u samego oskarżonego, zostanie on ukarany za prowokacje, rozpoczynanie kłótni oraz oferowanie "ukrywania" osób łamiących regulamin. Dziękujemy za zgłoszenie.

[Obrazek: 8fda5e8f5f263.jpg]
Przekierowanie