jest to propozycja zmiany nieśmiertelności potworów na początku, ponieważ gdy enderman zrobi portal to potwory po teleportacji mają nieśmiertelność i siłke 3 oraz mogą bić wojowników a wojownicy potworów nie, a moim zdaniem powinno być tak ze potwory nie mogą bić wojowników ani wojownicy potworów a po cooldownie już żeby można się bić normalnie
Co ty gadasz...
To, że potwory mogą bić wojowników, a wojownicy nie mogą bić potworów to jest celowe działanie, aby wojownicy nie siedzieli w respie potworów i nie expili, tak że potwory nawet nie mogą wyjść. Rozgrywka wygląda o wiele lepiej.
(25-April-2020 18:54:32)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]Co ty gadasz...
To, że potwory mogą bić wojowników, a wojownicy nie mogą bić potworów to jest celowe działanie, aby wojownicy nie siedzieli w respie potworów i nie expili, tak że potwory nawet nie mogą wyjść. Rozgrywka wygląda o wiele lepiej.
ale mi chodzi o to zeby potwory też nie mogły być na cooldawnie wojowników i tyle bo to za op pierwsze doszukaj się sensu co napisałem
wtedy to wojownicy mogą sobie stać i czekać aż ochrona zejdzie, więc ta ochrona mija sie z celem
(25-April-2020 19:37:32)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]wtedy to wojownicy mogą sobie stać i czekać aż ochrona zejdzie, więc ta ochrona mija sie z celem
ale to jest za op jak podchodzi do ciebie pigman z siłką 3 i nieśmiertelnością pomyśl
No to w takim razie, nie stój przy ich respie tylko znacznie dalej, albo najlepiej broń świątyni, w końcu o to chodzi w tej grze.
Też możesz kolego pomyśleć

i nie podchodzić gdy maja nieśmiertelnośc to jest w końcu 10s a nie 10min
(25-April-2020 19:57:21)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]No to w takim razie, nie stój przy ich respie tylko znacznie dalej, albo najlepiej broń świątyni, w końcu o to chodzi w tej grze.
to nie podanie do ciebie tylko banana ja czekam na jego opinie
o tym dużo ludzi to wkurza
(25-April-2020 19:59:19)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]Też możesz kolego pomyśleć
i nie podchodzić gdy maja nieśmiertelnośc to jest w końcu 10s a nie 10min
to rozumiem ale wojownicy i tak mają trudniej wygrać niż potwory i przydała by się nawet taka mała rzecz
parę moich ostatnich gier kończyło się gdy żyło 10 wojowników, i nawet się nie starali, a ta nieśmiertelność nie ma wpływu na to czy jest łatwiej wygrać czy nie.
Na dodatek pigman dostał sporego nerfa, więc wygrać wojownikom będzie dużo łatwiej.
(25-April-2020 20:11:54)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]parę moich ostatnich gier kończyło się gdy żyło 10 wojowników, i nawet się nie starali, a ta nieśmiertelność nie ma wpływu na to czy jest łatwiej wygrać czy nie.
Na dodatek pigman dostał sporego nerfa, więc wygrać wojownikom będzie dużo łatwiej.
jak tak uważaj ja i tak dalej trzymam się swojego zdania
(25-April-2020 20:22:00)PioxTv napisał(a): [ -> ] (25-April-2020 20:11:54)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]parę moich ostatnich gier kończyło się gdy żyło 10 wojowników, i nawet się nie starali, a ta nieśmiertelność nie ma wpływu na to czy jest łatwiej wygrać czy nie.
jak tak uważaj ja i tak dalej trzymam się swojego zdania
a po za tym chodzi tylko o to zeby podczas cooldowna potwory nie mogły bić wojowników i tyle