MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Przeprosiny dla SzybkiegoBanana :(((
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: BombaZiomal
Czy byłeś kiedyś karany?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Napisałem "banan noob" poniewaz on zabil wszystkich i to nie mialo go obrazic ale to bylo ironiczne na wvsp3 jak juz wojownikow bylo 9 przez niego bo on jest dobry jak ma bossa ja naprawde nie chcialem go urazic myslalem ze on nie odbierze tego jako wyzwisko tylko ze jajcujemy sobie z administracja w grze i jest frajda. Ja naprawde nie chciałem nikogo urazić i to konto akurat dla mnie duzo znaczy bo wbilem 5 lvl na zoltym secie i kupilem młot thora
Bardzo chciałbym przeprosic SzybkiegoBanana za to co powiedziałem i obiecuje ze to sie nigdy juz nie stanie
Prosze chciałbym zeby Szybkibanan to zobaczył i mi wybaczył Sad
Treść Bana: "dorosnij , obraza administracji"
Osoba banująca: SzybkiBanan
Serwer: Minefox.pl
To zaledwie wyrywek twoich marnych prowokacji.
Nie masz szacunku do administracji, posmieszkować możesz sobie z kolegów z sąsiedztwa nie z ekipy serwera, my kolegami nie jesteśmy wiec nie wiem skad takie pomysly i zachowania, nie szanując mnie czy pozostałych członków administracji spotkasz się z banem i w sumie tyle, wybaczac nie mam Ci czego bo nie czuje sie urazony w zaden sposob ani nie mam być o co zły, nie mniej ani mnie ani nikogo z moderacji nie bedziesz obrazal ani prowokował bo cie to bawi.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie