MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Swiatynia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Po rozwaleniu 4 serc swiatyni ta swiatynia bedzie nowym spawnem potworow.
Jak wojownik jest w swiatyni w tym czasie to potwory wciaz sie respia tylko ze jak sie ma seta to mozna zabic te potwory ale nie bo to jest ich spawn i maja ochrone ale oni mogą nas bić , więc jak swiątynia jest zabudowana i nie ma wyjsca (chyba ze ma sie vortex) to musisz sie albo przekopac na zewnątrz swiatyni albo sie podbudowac i to zajmuje troche czasu wiec potwory maja szanse ciebie zabic nawet jak ma sie seta bo maja strength 3 po zrespieniu sie na spawnie i w tym jest problem
A więc chciałbym zeby banan wprowadzil cooldown 20 sekund po rozwaleniu swiatyni zanim potwory sie beda respic to wojownicy beda miec czas zeby wyjsc z swiatyni i nie martwic sie o golema z strength 3

Lubie ciastka
To twój problem jak potwory zniszczyły ci świątynie pod nosem, albo się ucieka i oddaje świątynie, albo się broni tej świątyni.
Prosze sie nie udzielac jak bys sam sie wkurzyl jak takie cos sie dzieje i bys to samo chcial dodanego
dobrze, że to napisałeś "wkurzył", osoba wyprowadzona z równowagi myśli chyba mniej rozsądnie od osoby stałej emocjonalnie?

Jeszcze nigdy nie byłem w świątyni, gdy potwory ją zniszczyły, nie potrafię w ogóle zrozumieć tego, chyba trzeba być afkiem w tej światyni, każdy napisze to samo, czyli to ty popełniłeś błąd.

Potworem jeden fragment niszczy się z 15/20s jak w tym czasie można nie zauważyć potwora? Proszę wytłumacz mi to.
Wątek to totalna kpina...
Po co ładujesz się do świątyni gdzie potwory się respią? Z automatu padniesz. Banan specjalnie wprowadził ochronę na spawnie potworków zeby uniknąć farmy...
Ale jets takie cos jak rybik ktorego trudno zauwazyc i ja nie wchodzilem do swiatyni jak juz to byl spawn potworow tylko przed jak zabijalismy inne potwory zeby swiatyni nie rozwalily i byl tkai jeden rybik schowany w tym laserze beaconai to rozwalil i mi sie golemik zrespil
Czy Ty wgl widzisz co piszesz? Mały rybik którego nie widać rozwalił Ci świątynie XD
Nikt Ci nie zakazuje grać na włączonych hitboxach (F3+B)
Domagasz się wprowadzenia jakiegoś cooldownu na pojawianie się potworów w zniszczonej świątyni co jest totalna kpiną...
Czy Ty uważasz że winą serwera jest to że nie umiesz wyskoczyć z obudowanej świątyni, czy Ty uważasz że winą serwera jest to że rybik jest mały? XD
Żart...
podzielam w pełni zdanie JanekPL chciałem podsumować tak samo, oczywiście odrzucone.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie