MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Szał
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kiedy jesteśmy na "szale" powinniśmy zabijać każdego potwora na jedno uderzenie a w przypadku golema musimy go uderzyć z 5-6 razy żeby zginął.
szał bitewny zwiększa obrażenia o 6 lub 9, golem z efektem resistance 2 nie padnie na hita i dobrze, że jest jakaś darmowa jednostka, która jest w stanie przyjąć więcej na klatę niż inne potwory.
(24-April-2020 08:25:29)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]szał bitewny zwiększa obrażenia o 6 lub 9, golem z efektem resistance 2 nie padnie na hita.

Jednakże, jeżeli każdy potwór pada na hita to dlaczego golem który jest jedną z lepszych klas jeżeli chodzi o damage, ma nie padać na hita ?

Proszę o wypowiedz banana
może i ma największe obrażenia ze wszystkich darmowych potworów, ale jest również najwolniejszy, korzystając z damage indicatora powiem ci, że golema zabijam na 5-6 hitów, a z szałem bitewnym na 2-3, twój problem polega pewnie na tym, że szał bitewny trwa bardzo krótko, i nie zawsze zdążysz go użyć

odkąd wróciła mi forma na wvsp, od 3 dni nie zginąłem jeszcze od golema, są bardzo łatwe do zabicia, może i mają spore obrażenia, ale musza cię zajść od tyłu.
(24-April-2020 08:28:14)Szymiii napisał(a): [ -> ]
(24-April-2020 08:25:29)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]szał bitewny zwiększa obrażenia o 6 lub 9, golem z efektem resistance 2 nie padnie na hita.

Jednakże, jeżeli każdy potwór pada na hita to dlaczego golem który jest jedną z lepszych klas jeżeli chodzi o damage, ma nie padać na hita ?

Proszę o wypowiedz banana

Ta gra nie polega na wiecznym farmieniu pod portalem czy kampieniem pod zniszczoną świątynia, gracze bez klas też powinni mieć jakąś szansę na killa lub nawet wygrana.
Klasa jest pewnie tak zrobiona ponieważ jest powolna, po 2 no wygląd jej wskazuję, że powinna mieć jakąś siłę, a po 3 bardzo łatwo zabić golema inferno, łukiem czy vortexem, a na dodatek klasa nie może wciskać spacji i poruszać się jak normalny potwór który pada na hita...
warto wspomnieć, że nie ma już 30 golemów w jednej grze Tongue, więc ta klasa powinna być czymś więcej jak zombie/pigman, na które mamy 100%

bardziej boje się rybików niż golemów XD
Przekierowanie