MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Gdzie ten kostuch cały?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Sup.
Ponoć jakiegoś kostucha wprowadziłeś do gry i ma być na niego 1%, a ja go na oczy jeszcze ani razu nie widziałem (poza zdrajcami) i rozgrywka nadal wygląda tak:

https://www.youtube.com/watch?v=KJW7YrrZcfM
Moim zdaniem potwory po wyjściu z tej świątyni, którą już zniszczyli powinni też dostawać i siłkę i chwilową nieśmiertelność tak jak jest w przypadku portalu, bo obecnie to jest śmiech na sali.
@edit a co do kostucha to również widziałem go tylko w sytuacji gdy ktoś był zdrajcą, a chyba poza zdrajcą potwory również powinny mieć szansę na trafienie go
(23-April-2020 18:10:44)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem potwory po wyjściu z tej świątyni, którą już zniszczyli powinni też dostawać i siłkę i chwilową nieśmiertelność tak jak jest w przypadku portalu, bo obecnie to jest śmiech na sali.
@edit a co do kostucha to również widziałem go tylko w sytuacji gdy ktoś był zdrajcą, a chyba poza zdrajcą potwory również powinny mieć szansę na trafienie go

no to dostaną jutroSmile
podkrecilem szanse na kostuche z 1 do 2%.
wprowadzilem tez niesmiertelnosc na 10 sek po respie w swiatyni dla potworow dla antyfarmy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie