23-April-2020, 10:33:05
Witajcie 
Dzisiaj mija dokładnie o tej godzinie, 5 lat mojego pobytu na tym forum. Przez pierwsze półtorej roku byłem pełnym życia pomocnikiem na mineserwerze, potem stałem się ponownie zwykłym graczem, po niespełna pół roku znowu przybyłem na serwer jako członek administracji - policjant, potem policjant +. Chciałbym podziękować, jak rok temu wszystkim osobom, które przewinęły się przez moją obecność tutaj i z którymi utrzymywałem jakiś kontakt na chatboxie/w tematach/na serwerze i też podziękować wszystkim którzy pomagali mi w organizowaniu konkursów - dotacje minegoldów:
- TrooxPL
- Caynaz
- DevilxShadow
- Ravcore
- Kubamax
- Nisoo
- Piotrovsky
- Paw
- RemikPl
- Onearmshooter
- Ironhide
- Kargoren
- Karol5681
- Mefisto720
- Szymek350
- Afrapul
- MrManga
- KalisPro
- SzybkiBanan
- DominikPL1590
- _Ancoron_
- Lojd_XD
- Sebo2003
- Skydiks
Zrobiłem research i okazało się że jestem 4028 użytkownikiem forum
a na forum spędziłem 7 miesięcy i 7 minut (stan na 26.04.2020) 
Także, to by było na koniec, większość rozpisałem w tym wątku, więc tutaj zbytnio nie mam nic przygotowane na 5 rocznicę
http://mineserwer.pl/Temat-✔-1460-DNI-✔?highlight=1460
A tutaj cytat który jest prawdą i zawsze będzie zapamiętany:
[Dzisiaj 15:59:24] Ravcore: Jak rozpoznac prawdziwe RP ? Po pierwsze ma ponad 100+ stron, Po drugie wiekszosc osób ktora w nim uczestniczyla ma bana, po trzecie.. jest w nim KeyLey
Trzymcie się!

Dzisiaj mija dokładnie o tej godzinie, 5 lat mojego pobytu na tym forum. Przez pierwsze półtorej roku byłem pełnym życia pomocnikiem na mineserwerze, potem stałem się ponownie zwykłym graczem, po niespełna pół roku znowu przybyłem na serwer jako członek administracji - policjant, potem policjant +. Chciałbym podziękować, jak rok temu wszystkim osobom, które przewinęły się przez moją obecność tutaj i z którymi utrzymywałem jakiś kontakt na chatboxie/w tematach/na serwerze i też podziękować wszystkim którzy pomagali mi w organizowaniu konkursów - dotacje minegoldów:
- TrooxPL
- Caynaz
- DevilxShadow
- Ravcore
- Kubamax
- Nisoo
- Piotrovsky
- Paw
- RemikPl
- Onearmshooter
- Ironhide
- Kargoren
- Karol5681
- Mefisto720
- Szymek350
- Afrapul
- MrManga
- KalisPro
- SzybkiBanan
- DominikPL1590
- _Ancoron_
- Lojd_XD
- Sebo2003
- Skydiks
Zrobiłem research i okazało się że jestem 4028 użytkownikiem forum

Także, to by było na koniec, większość rozpisałem w tym wątku, więc tutaj zbytnio nie mam nic przygotowane na 5 rocznicę

http://mineserwer.pl/Temat-✔-1460-DNI-✔?highlight=1460
A tutaj cytat który jest prawdą i zawsze będzie zapamiętany:
[Dzisiaj 15:59:24] Ravcore: Jak rozpoznac prawdziwe RP ? Po pierwsze ma ponad 100+ stron, Po drugie wiekszosc osób ktora w nim uczestniczyla ma bana, po trzecie.. jest w nim KeyLey
Trzymcie się!