MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: 5 lat na forum!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie Smile
Dzisiaj mija dokładnie o tej godzinie, 5 lat mojego pobytu na tym forum. Przez pierwsze półtorej roku byłem pełnym życia pomocnikiem na mineserwerze, potem stałem się ponownie zwykłym graczem, po niespełna pół roku znowu przybyłem na serwer jako członek administracji - policjant, potem policjant +. Chciałbym podziękować, jak rok temu wszystkim osobom, które przewinęły się przez moją obecność tutaj i z którymi utrzymywałem jakiś kontakt na chatboxie/w tematach/na serwerze i też podziękować wszystkim którzy pomagali mi w organizowaniu konkursów - dotacje minegoldów:

- TrooxPL
- Caynaz
- DevilxShadow
- Ravcore
- Kubamax
- Nisoo
- Piotrovsky
- Paw
- RemikPl
- Onearmshooter
- Ironhide
- Kargoren
- Karol5681
- Mefisto720
- Szymek350
- Afrapul
- MrManga
- KalisPro
- SzybkiBanan
- DominikPL1590
- _Ancoron_
- Lojd_XD
- Sebo2003
- Skydiks

Zrobiłem research i okazało się że jestem 4028 użytkownikiem forum Tongue a na forum spędziłem 7 miesięcy i 7 minut (stan na 26.04.2020) Tongue

Także, to by było na koniec, większość rozpisałem w tym wątku, więc tutaj zbytnio nie mam nic przygotowane na 5 rocznicę Tongue
http://mineserwer.pl/Temat-✔-1460-DNI-✔?highlight=1460

A tutaj cytat który jest prawdą i zawsze będzie zapamiętany:

[Dzisiaj 15:59:24] Ravcore: Jak rozpoznac prawdziwe RP ? Po pierwsze ma ponad 100+ stron, Po drugie wiekszosc osób ktora w nim uczestniczyla ma bana, po trzecie.. jest w nim KeyLey

Trzymcie się! Tongue

No... 5 latek to sporo, długi okres czasu. Oby tych lat było drugie tyle a może i jeszcze więcej! x"D Wink

Taak! To piękne i wspaniałe zdanie napisane przez Ravcore'a też pozostało mi w pamięci i pamiętam tę chwilę doskonale, gdy to napisał! X"DD Ile śmiechu wtedy było, HaHa! x"D
To powinno znaleźć się w 1 linijce każdego regulaminu RP! X"DD
Można zamknąć wątek Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie