MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem z E-mail
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Mam taki problem z E-mailem chodzi dokładnie oto ,że gdy chce przykładowo zmienić hasło to kod nie przychodzi sprawdziłem jaki email jest podpięty komendą /email show na serwerze minefox i widze podpięty mój mail ale bez cyferek przykład mail to minecraft123@gmail.com a podpięty to minecraft@gmail.com nie wiem oco z tym chodzi hasło już raz zmieniałem z podpiętym emailem i wszystko poszło okej sprawdziłem na moim 2 i 3 koncie i taki sam efekt email jest ten sam lecz bez cyfer w nim i nie dochodzą żadne kody do weryfikacji.
Proszę o pomoc ponieważ nie wiem czy to moja wina czy coś się zepsuło Smile

Pozdrawiam Big Grin
Jest to wina błędu serwera, gdy ma się dodany mail nie da się zmienić hasła, usunąć maila, ani użyć /email recovery
da się coś z tym zrobić? jestem pewien że dodany miałem dobry e-mail mam na nim jeszcze nawet wiadomość starą gdy zmieniałem hasło z moim nickiem i kodem ale to z 10 kwietnia
Osobiście mam dodany mail z cyframi i ostatnio zmieniałem hasło i wszystko działało okej, kod przyszedł i normalnie zadziałał. Możliwe, że przypisałeś zły email do konta.
też o tym myślałem ale 10 kwietnia normalnie na tym mailu zmieniałem hasło
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie