Witam. Chciałbym znowu poruszyć temat wilczego hełmu gdyż został on zmieniony ze stałej regeneracji 1 na regeneracje 2 na 7 sek co 10sek. Większość graczy twierdziła, że był on za słaby lecz problem nie tkwił w zbyt małej regeneracji lecz w tym ze jest to zwykły blok wełny który praktycznie w ogóle nie chroni nas przed obrażeniami tylko pozwala je szybciej zregenerować. Zmiana na hełm kolczy którą proponował wcześniej już inny gracz i ewentualny powrót na stałą regeneracje 1 sprawiłby, że hełm by lepiej zatrzymywał zadawane nam obrażenia i pozwoliłby szybciej je zregenerować. Hełm kolczy ma wręcz taką samą ochronę co hełm żelazny więc byłoby to idealne wyważenie hełmu które sprawiłoby,że ludzie w większości byliby zadowoleni.
Tak btw kolega to pisze ale ja się z nim zgadzam no xd
W poprzednim wątku to napisałem i w tym napisze to samo: o to chodzi w hełmie - regeneruje ci zdrowie za cenę mniejszego pancerza, i koniec tematu, sam proponowałem hełm kolczy, ale dlatego, że regeneracja była zbyt mała, po buffie jest wszystko w porządku i tak powinno pozostać.
Ja się szczerze zastanawiam czy nie łatwiej by Bananowi było ten Wilczy hełm usunąć z rynku i oddać kasę tym, którzy go kupili (portfel online istnieje więc to nie powinien być problem)... To jest tak kontrowersyjny przedmiot i tyle jego istnienie miesza na trybie że głowa boli.
(21-April-2020 22:51:15)Dorian1998 napisał(a): [ -> ]Ja się szczerze zastanawiam czy nie łatwiej by Bananowi było ten Wilczy hełm usunąć z rynku i oddać kasę tym, którzy go kupili (portfel online istnieje więc to nie powinien być problem)... To jest tak kontrowersyjny przedmiot i tyle jego istnienie miesza na trybie że głowa boli.
To nie takie proste oddac wszystkim pieniadze, poszla by tez wala obuzen
Gdyby helm miał ochronę zwykłego hełmu nigdy w życiu nie dostały regeneracji 2, baaa nawet regeneracji 1 na stałe by nie dostał. To całkowicie normalnie i celowe.
Na idiotyczne propozycje doriana zawsze bierzcie poprawkę bo widzę ze są tacy co z nimi dyskutować próbują a szkoda na to energi i klawiatury <omg>
Dla niektórych kontrowersja jest jedzenie pizzy na śniadanie i tu mamy tego przykład.