Chciałbym by pigman został znefiony bo jest zbyt OP na 2,3 strzały zabija wojownika .
Gra nie ma sensu jak w 3 sekundy cię zabiją i nawet killa nie zdobędziesz
Chciałbym by zostało to zmienione

[/size]
Może nie mam racji , może jestem po prostu chujowy w WVSP 3 XD
Oczywiście, że pokonanie pigmena nie jest łatwe. Lecz Masz wiele możliwości oprócz walki 1vs1.
Jeżeli boisz się ataków potworów to masz tu parę możliwości:
1) Zbrojmistrz
Klasa ma możliwość wytworzenia dobrej zbroi oraz ma szansę na dobry napierśnik zbrojmistrza, który ułatwia grę.
2) Łuk
Nie jest problemem wziąć łuk, a następnie go zenchantować na dobry Power, stać na murach i strzelać - tak też da się zabijać potwory.
3) Niedawny nerf pigmena
Pigmen i tak dostał nerfa i nie posiada już złotego napierśnika co dosyć ułatwia wojownikom walkę przez co pigmen jest słabszy
4) Miksturki
Nazbieraj przez 13 minut przygotowywań dużo mikstur II co ułatwi Ci i pomoże w walce
5)* Opcja Dodatkowa Zakup Vipa
Zakup Rangi VIP pomoże Ci z dobrą zbroją i dobrymi miksturkami walczyć z potworami, no ale nie każdy ma możliwość lub nie chce wydawać pieniędzy
6)* Opcja Dodatkowa Zakup Wszechmogącego
Wiadomo jak pisałem wyżej nie każdy chce lub może kupić klasy/boskie, lecz tą klasę będziesz miał na zawsze. Klasa posiada seta,elixir,banana,armagedon itp.
Reasumując twoją wypowiedz logiczne jest to, że osoba bez boskich/vipa, szybciej padnie i jest po prostu słabsza. Wiadomo, że bez ułatwień będzie Ci trudniej, lecz tak samo można się przyczepić do golema, że za dużo zadaje, ale jest wiele sposobów, wystarczy pomyśleć

(20-April-2020 21:34:55)Szymiii napisał(a): [ -> ]1) Zbrojmistrz
Klasa ma możliwość wytworzenia dobrej zbroi oraz ma szansę na dobry napierśnik zbrojmistrza, który ułatwia grę.
3) Niedawny nerf pigmena
Pigmen i tak dostał nerfa i nie posiada już złotego napierśnika co dosyć ułatwia wojownikom walkę przez co pigmen jest słabszy
1. nie tylko napierśnika, a całego seta
3.5min temu pigmany biegały ze złotym uzbrojeniem.