MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Olivia22
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: Olivia22
[b]Czy byłeś kiedyś karany?: Nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ, nie wiedzialam o tej budowli
[b]Treść Bana: Nieodpowiednie budowle na działce/pomimo upomnien( nic nie widzialam ze sa upomnienia, dostalam na 27d
[b]Osoba banująca: mati2286
[b]Serwer:minefox.pl
Nie wiem czy dodałaś wszystkich do działki, lecz wiele osób na niej budowało, ale to ty odpowiadasz za swoją działkę.
Napisałem do ciebie parę razy, że proszę o usunięcie nieodpowiednich budowli, natomiast reakcji z twojej strony zero, po paru chwilach ktoś z dodanych do twojej działki to usunął, ale po chwili znowu ktoś zbudował i potem zaś, aż w końcu stwierdziłem, że to troszkę przesada więc zablokowałem twoje konto na okres 4 tygodnii. Widziałem, że na działce byłaś a pisałem na chacie globalnym na którym ciężko nie zauważyć krwisto czerwonego koloru, pomimo to nie reagowałaś na moje ostrzeżenia. Na przyszłość nie polecam dodawać niezaufanych osób do działki. Działka została także wyczyszczona, ze względu na to jak już wspomniane jest w powodzie bana czyli Nieodpowiednie budowle.

Pozdrawiam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie