MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: KrólestwoV1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie, czy chcielibyście powrót mapy królestwoV1 (to stare królestwo z wd 1.0)?
Jeżeli tak to mam tą mape na dysku, jeżeli administracja będzie chciała to podeślę tu link do pobrania
Napiszcie co myślicie!!

SCREENY Z MAPY:
[Obrazek: EBMIOYZ.png]
[Obrazek: WS1SAAI.png]
[Obrazek: zYJxxP0.png]
[Obrazek: wv7a2Fi.png]
[Obrazek: 2TY3UkO.png]
Taaaak! Najlepsza mapa świata, ja bym w ogole ją dał zamiast KrolestwoV2, bo tam prawie każdy ma ściny, i spadki fps.
@edit flipper2115 mi chodziło o to, że na KrolestwoV2 są spadki fps, na krolestwie się gra zarombiscie
(20-April-2020 12:47:38)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]Taaaak! Najlepsza mapa świata, ja bym w ogole ją dał zamiast KrolestwoV2, bo tam prawie każdy ma ściny, i spadki fps.

No +1 sa spadki fps ale i tak krolestwo to najlepsza mapa na tym wd i fajnie by bylo jakby wrocila. Pozdrawiam
Myślę, że każdy będzie mieć takie same zdanie, bez żadnego porównania można byłoby ją przywrócić. I chyba każdemu wrócą ciekawe wspomnienia związane z ową mapką. Big Grin
Też jestem oczywiście na TAK Smile
Tak usunąć V2.
Jestem na tak <3
Obejrze mapke nadam jakies poprawki i dzisiaj dam do pobrania Big Grin
Ale te screeny przedstawiają krolestwo v2, a nie v1, więc musiałbyś poprawić większość mapy.
To królestwo nie jest taką najlepszą wersją tego V1 ale i tak bazy są inne i wiele innych rzeczy...
Stron: 1 2
Przekierowanie