Dzień dobry, w tym wątku postaram się udowodnić, że wilczy hełm nie tylko nas ledwo co wzmacnia, a wręcz osłabia. Dlaczego tak uważam? Dlatego, że wilczy hełm to blok wełny, który nie daje nam pancerza, a taki diamentowy hełm prot 1/2 daje (z moich testów) więcej, tak jak na jednym materiale mówiłem regenka 2 nie była za duża, problemem była regeneracja 4, która została już naprawiona, a obecny hełm może i nie jest bezużyteczny, ale bardzo słaby.
Proponuje: przywrócenie regeneracji 2 / Zamiana wilczego hełmu z bloku wełny na hełm kolczy, który nie jest użytkowany (+ jakis miły enchant prot

)
Enchantu protection na bloku wełny mogłoby równie dobrze i nie być, nic nie daje.
I tak przy okazji, banan jak często na fanpagu odpisujesz?

(20-April-2020 08:58:54)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]Dzień dobry, w tym wątku postaram się udowodnić, że wilczy hełm nie tylko nas ledwo co wzmacnia, a wręcz osłabia. Dlaczego tak uważam? Dlatego, że wilczy hełm to blok wełny, który nie daje nam pancerza, a taki diamentowy hełm prot 1\2 daje (z moich testów) więcej, tak jak na jednym materiale mówiłem regenka 2 nie była za duża, problemem była regeneracja 4, która została już naprawiona, a obecny hełm może i nie jest bezużyteczny, ale bardzo słaby.
Proponuje przywrócenie regeneracji 2 / Zamiana wilczego hełmu z bloku wełny na hełm kolczy, który nie jest użytkowany (+ jakis miły enchant prot
)
Enchantu protection na bloku wełny mogłoby równie dobrze i nie być, nic nie daje.
I tak przy okazji, banan jak często na fanpagu odpisujesz? 
Popieram regeneracje 2/ a jeżeli blok wełny zostałby zamieniony na kolczy hełm to przydała by się duża niezniszczalność
Najpierw chcieliście nerfa tego hełmu bo był zbyt OP a teraz chcecie buffa jeszcze większego jak przed nerfem xD zdecydujcie się ludzie.....
Pisząc "chcieliście", kogo masz na myśli? Jeżeli uważasz, że to ja chciałem aby hełm został osłabiony to prześlij tutaj dowód, nie wypowiadaj się w wątkach jeżeli twoja wypowiedź niczego nie wnosi, a na dodatek nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, symbol "/" oznacza "lub" nie sugerowałem zwrócenia regeneracji 2 ORAZ zmiany hełmu z bloku wełny na hełm kolczy.
(20-April-2020 14:05:36)olikiller napisał(a): [ -> ]Najpierw chcieliście nerfa tego hełmu bo był zbyt OP a teraz chcecie buffa jeszcze większego jak przed nerfem xD zdecydujcie się ludzie.....
Nigdy nie chciałem nerfa chodzi mi o to że wilczy z regeneracją 2 był dobry i tak powinno zostać
noo tera wilczy jest prawie ze nic nie wart zwlaszcza ze kosztuje 25 zl regenka 2 byla ok 1 jeat slaba a ten chelm i tak na bosach dawal malo tylko na zwykle potwory pomagal moje zdanie + jak uzyje sie kita naprawy chelm znika
zeby wilk byl syty i owca cala zrobimy krakowskim targiem
regenka 2 na 7 sekund co 10 sekund i mysle ze kazdy bedzie zadowolony.