MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Straciłem itemy i lvl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
19 kwietnia o godzinie około 20:20 straciłem itemy i lv jakos 5 minut wczesniej byl crash i wywalilo wszystkich graczy a jak juz weszlem to napotkalem itemy startowe, gotówka sie zgadza
Straciłem:
Atchisson AA12
Karabin QBZ-95
Kask Myśliwski
Zbroje Myśliwska
Spodnie Myśliwskie
Karabin myśliwski
i mialem lvl 5
dzień, godzina, data, co utracone, jaki lvl, serwer, dokładny opis sytuacji + logi crasha.
(20-April-2020 19:05:47)milo1717 napisał(a): [ -> ]dzień, godzina, data, co utracone, jaki lvl, serwer, dokładny opis sytuacji + logi crasha.

A gdzie te logi crasha znalezc
Dzień: Niedziela
Godzina: 20:20
Data: 19.04.2020
Utracone rzeczy:
Atchisson AA12
Karabin QBZ-95
Karabin Myśliwski
Kask Myśliwski
Zbroje Myśliwska
Spodnie Myśliwskie
Na tych dwóch pierwszych broniach mi najbardziej zależy
Poziom: 5 lvl
Serwer: mineserwer.pl
Opis: Robilem misje od Carlosa (chyba już nie pamietam) I zacial się serwer następnie mnie wywaliło do lobby A potem z serwera potem przez jakieś 5 minut nie mogłem wejść I jak weszlem na serwer to nie mogłem wejść na gta jak już weszlem to napotkalem startowe rzeczy I 1 poziom
Logi crasha: Nie wiem gdzie to znaleźć.
Z góry dziękuję
(19-April-2020 20:34:23)KozaMeee napisał(a): [ -> ]19 kwietnia o godzinie około 20:20 straciłem itemy i lv jakos 5 minut wczesniej byl crash i wywalilo wszystkich graczy a jak juz weszlem to napotkalem itemy startowe, gotówka sie zgadza
Straciłem:
Atchisson AA12
Karabin QBZ-95
Kask Myśliwski
Zbroje Myśliwska
Spodnie Myśliwskie
Karabin myśliwski
i mialem lvl 5

backup przywrocony.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją