MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Znowu problem..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
(Poprzedni post został zamknięty.)
Nie wysłało mi hasła do mojego konta na forum. W śmieciach/spamie sprawdzałam i nic. Co mam zrobić?
Robiłaś to przez opcję "przypomnij hasło"?
To chyba nie działało dobrze, wyślij bezpośrednio maila na mineserwer@zarabiam.com
Już. Teraz tylko czekać Smile
Sprawdziłem coś. Jak masz zapisywanie haseł w telefonie (wnioskuję po tym, że piszesz obecnie z komórki/tabletu), to możesz wejść na passwords.google.com i tam powinny się pojawiać zapisane hasła do stron, na Twoim koncie gmail. Konto gmail potrzebne żeby poprawnie korzystać z wszystkich funkcji komórki Smile
skontaktuj sie mailowo z maila ktorego uzyles/as do rejestracji a administracja pomoze ci wygenerowac nowe haslo.

minserwer@zarabiam.com
(03-October-2015 11:39:50)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Sprawdziłem coś. Jak masz zapisywanie haseł w telefonie (wnioskuję po tym, że piszesz obecnie z komórki/tabletu), to możesz wejść na passwords.google.com i tam powinny się pojawiać zapisane hasła do stron, na Twoim koncie gmail. Konto gmail potrzebne żeby poprawnie korzystać z wszystkich funkcji komórki Smile

Piotrovsky jeszcze zalezy z jakiego ona systemu operacyjnego korzysta na telefonie
Ja tam jeszcze czekam na odpowiedź z hasłem Sad

Już mam ^^

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie